KACPER1_2005 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam,pytanie jak w temacie,szukałem we wnęce koła zapasowego,oraz w całym bagażniku a także pod tylną kanapą Auto pochodzi z włoch,nie mam niestety książki serwisowej,czy jeśli nie ma wklejki w aucie można się starać o duplikat,może przez serwis
Artur82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 jesli nie ma w kole i nie ma ksiazki to wklejki z tego co sie orientuje nie znajdziesz
wrclaguna Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie:
KACPER1_2005 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 powinna byc w Avancie pod tylna kanapa ( na srodku ) :gwizdanie: Wyciągłem tylną kanapę a raczej wyrwałem razem z zaczepami a naklejki
rafsus Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja w Avancie mam pod tylna kanapa od strony pasazera (prawej)
pieciajek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pewnie jak z włoch to nie ma tyle koni co mówił sprzedający a nalepkę zerwał żeby nie sprawdzić KW
KACPER1_2005 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Pewnie jak z włoch to nie ma tyle koni co mówił sprzedający a nalepkę zerwał żeby nie sprawdzić KW mówisz że kucy jej brakuje bo włoszka wklejkę mi wsysło z konikami wszystko ok
rafsus Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A po co szukasz tej naklejki? Jeśli w celu sprawdzenia wyposażenia to można to sprawdzić po numerze VIN w ETCE Z drugiej strony fajnie byloby wiedziec czy mozna taki duplikat uzyskac
KACPER1_2005 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A po co szukasz tej naklejki? Jeśli w celu sprawdzenia wyposażenia to można to sprawdzić po numerze VIN w ETCE Z drugiej strony fajnie byloby wiedziec czy mozna taki duplikat uzyskac Po vinie informacje z serwisu są bardzo ubogie:podali mi np.kod lakieru ale nie wiedzą jaki to kolor na temat wyposażenia s line pozatym założyłem nową książkę serwisową i chciałem mieć wklejkę i tutaj surprise serwis :no:nieosiągalne
rafsus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Po Vinie ubogie Jak sie dowiadujesz w serwisie to sie nie dziwie Sciagnij sobie program na kompa ETKA (czesci do grupy VAG) moge ci wyslac link do torrenta i po wpisaniu w nim VIN mi wyskakuje wszystko co mam na wlepce pod siedzeniem Oczywiscie komputer musi miec aktywne polaczenie z internetem
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 program ETKA (czesci do grupy VAG) po wpisaniu w nim VIN mi wyskakuje wszystko co mam na wlepce pod siedzeniem Oczywiscie komputer musi miec aktywne polaczenie z internetem kiedy ostatni raz to sprawdzałeś??? przecież to już od dawna nie działa
KACPER1_2005 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No właśnie próbowałem i nie udało się jak masz linka to poproszę
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 od dawna to nie działa i żaden link nie pomoże
rafsus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z dwa miesiace temu sprawdzalem. Dzis zainstaluje i sprawdze to dam znac na 100% No i faktycznie nie idzie juz wyszukac autka po VIN Sciaga tylko aktualizacje ;(
pieciajek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Przeważnie ktoś ją usuwa w wiadomym dla niego celu. Taką wylepkę można odtworzyć ale trzeba rozkręcić prawie całe wnętrze. W różnych cześciach auta pod tapicerka są wkładane biało zielone kartki z nadrukiem modelu i typu elementu użytego w aucie. Oczywiście przy szczęściu można odtworzyć 50-60% kodów wyposarzenia (przeważnie wnętrze, typ instalacji, typ klimy,kolor i model siedzeń itp.)
KACPER1_2005 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam
zgredek27 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 O czym piszecie...szukac po rozkladaniu samochodu. Powodzenia Na AKP udzerz do Simpsona... bedziesz mial jak na dloni Prosze bardzo: http://audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1389032#1389032
KACPER1_2005 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Dzięki,spróbuję napisać ...rozkładania samochodu nie brałem pod uwagę
Paweł102 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Pewnie jak z włoch to nie ma tyle koni co mówił sprzedający a nalepkę zerwał żeby nie sprawdzić KW mówisz że kucy jej brakuje bo włoszka wklejkę mi wsysło z konikami wszystko ok WitamTeż masz ściągniętą z Włoch. Nalepek oczywiście też nie było. Byłem w serwisie i sprawdzili tylko kolor nadwozia i tapicerki. Odnośnie odtworzenia naklejki - zero szans. A moc - w serii na hamowni u Rogala było 153KM. :> Pozdrawiam
KACPER1_2005 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 U mnie podali tylko kod lakieru ale już mam kolorek :> zmieniam środek także już wiem dużo więcej niż na początku a kuce sprawdzimy po 15tym u Aligatora pozdrawiam [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:36_________________________________________________ O czym piszecie...szukac po rozkladaniu samochodu. Powodzenia Na AKP udzerz do Simpsona... bedziesz mial jak na dloni Prosze bardzo: http://audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1389032#1389032 No niestety gość napisał że nie ma możliwości sprawdzenia vin, dziękuję wszystkim, temat uważam za zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi