Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam taka jak ma Orzeł :gwizdanie: może w 2010 roku zmienili na te bardziej wypasione :cool1:

Opublikowano

Cuber jaką masz lampkę tylną w podsufitce ? Taką jak Orzeł ("przezroczystą" tj. mleczną lub białą jak kto woli) czy tą bardziej wypasioną z czarną ramką i dwoma włącznikami bo cholera wie czemu były dwa rodzaje montowane w S-line :rolleyes:

Nie ma znaczenia czy s-line czy nie ... jeśli nie miałeś pakietu oświetlenie to montowali właśnie te "mleczne" lampki ;)

Opublikowano

cuber jak można się z Tobą skontaktować bo mam parę pytań co do twoich modyfikacji, myślę nad b8 z takim motorem jak twój ale jak wiadomo ciężko kupić dobry wypas więc myślę nad kilkoma zmianami

Opublikowano
  • Autor

cuber jak można się z Tobą skontaktować bo mam parę pytań co do twoich modyfikacji, myślę nad b8 z takim motorem jak twój ale jak wiadomo ciężko kupić dobry wypas więc myślę nad kilkoma zmianami

pisz pw :wink4:

Jutro montaz wreszcie Ori spoilerka (lotki) na klape :decayed: po montazu oczywiscie fotki wrzuce :kox:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 22:16_________________________________________________Tak jak wspomniałem dzis byłem w ASO , lotka/spoilerek jest już założony, spoilerek ma tasme dwu stronną + klej do szyb

oto kilka fotek :)

bez lotki :

28677484.jpg

78363624.jpg

z lotką

56855589.jpg

55191199.jpg

80383510.jpg

10728788.jpg

Opublikowano

Czyli caly Pakiet z zewnatrz juz jest w 100 % :naughty:

Cuber masz sciemnione szybki :mysli: czy to efekt Ciemnego S-linowskiego srodka

Opublikowano
  • Autor

Czyli caly Pakiet z zewnatrz juz jest w 100 % :naughty:

Cuber masz sciemnione szybki :mysli: czy to efekt Ciemnego S-linowskiego srodka

tak cały pakiet zwenętrzny jest juz :kox:

Mam sciemnione wszystkie szyby tak delikatnie :cool1:

Opublikowano

rzeczywiście z lotką wygląda lepiej... tylko jej cena :confused4: gratki auta, co teraz w planach?

Opublikowano
  • Autor

rzeczywiście z lotką wygląda lepiej... tylko jej cena :confused4: gratki auta, co teraz w planach?

Załatwiłem sobie w naprawdę dobrej cenie :decayed:

Co następne hmmmm Plan jest NAVI 3G + B&O ewentualnie Audi Sound System , narazie czekam aż ceny spadną :wink4:

Szukam kogoś kto chciał by sie zaminenic albo szuka foteli do siebie , bo swoich bym się pozbył bo jak dla mnie lepsza jest full skóra :wink4:

Opublikowano

Szczerze powiem czy bez lotki czy z lotka rozncia naprawde minimalna... podobnie jak ze zderzakiem przod...

Moze na zywo to bardziej wyglada.

Rezaj B&O z 3G :naughty: :naughty:

Ladniutki ten Avant :kox:

Opublikowano

Cuber jak ci się sprawuje 2.0 170 TDi na CR? ma jakieś wady wrodzone? jakies problemy?

Trochę sie bujam nad zmianą auta i tak patrzę że 2.0 TFSi sa jeszcze w kręgu podejrzanych że coś będzie nie tak szczególnie że będzie to auto używane i do wyboru w zasadzie są tylko 3 jednostki 1.8 T 160 2.0 170 no i za drogie (jak dal mnie) 3.0 TDi.

Obecnie mam B7 170@ 200km i jest spoko... wiadomo że po jakimś czasie zawsze brakuje pod pedałem jak się człowiek przyzwyczaji ;-)

Opublikowano
  • Autor

Cuber jak ci się sprawuje 2.0 170 TDi na CR? ma jakieś wady wrodzone? jakies problemy?

Ja mam CAGA czyli 143 po wizycie w Vtechu jest 187 km :wink4:

Narazie odpukać jest 55 tys km i nic sie nie dzieje :cool1: o wadach jeszcze nic nie słyszałem wiec cięzko powiedzieć. w ASO juz mieli na serwisie przeloty po 250-300 tys km i jak to stwierdzili jest cisza , ale jak wiadome każde auto jest inne i jeden zrobi 300 tys a drugi 50 i coś się moze wysrać zawsze [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 11:46_________________________________________________

Szczerze powiem czy bez lotki czy z lotka rozncia naprawde minimalna... podobnie jak ze zderzakiem przod...

Moze na zywo to bardziej wyglada.

jest róźnica , na żywo bardziej widac różnicę chociaz napewno mniejsza ona jest niż lotka w B6 czy B7 , wazne ze dupka tera znabrala ciut wiecej charakteru

Opublikowano

w ASO juz mieli na serwisie przeloty po 250-300 tys km i jak to stwierdzili jest cisza

serio ? ale po przygodach w DE ? No to wyglada ze silnik ...doskonaly jak 1.9 . :decayed: , choc szczerze troche powatpiewam ... Rozumiem ze mowimy o samym silniku, nie osprzecie (wtryski) czy ukladzie wydechowym (DPF ) ?

Opublikowano
  • Autor

Narazie nic nie wpominali o jakis problemach z tym silnikiem , pamietajmy też ze sa i BLB którym sie nic nie dzieje :gwizdanie:

Zapewne nie jest to jednostka idealna jak 1,9 TDI :cool1:

Opublikowano

Super wygląda :good:

Opublikowano
  • Autor

Panowie macie jakies propozycje ORI felgi 17-stki na zime ?

Co myślicie o takich felgach :cool1: moze macie jakieś inne propozycje :mysli:

felga1g.jpg

lub takiej

felga2c.jpg

Opublikowano

te na dole mialem w orginale i wedle mojej opini wygladaja bardzo slabo.Jezli nie kupie 18 to bewnie bede bral te pierwsze.Na zime wydaje mi sie bardzo spoko.

Opublikowano

Jeśli już, to te pierwsze.

Opublikowano

100% pierwsze według mnie :wink4:

Opublikowano

ja też poluję na pierwsze... ale dostać takie lekko używane graniczy z cudem, a na allegro komplet 2400 + opony. w ASO w Bydgoszczy 1699 sztuka z oponą Continentala 225/50/17 (tak mi powiedzieli w środę bo sam z ciekawości spytałem o zimówki do A5)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.