Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Nowa KIA - Optima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet fajnie się ta nowa Kia prezentuje, ale moim zdaniem wiele jeżeli chodzi o postrzeganie marki nie zmieni. Dziennikarze trochę się pozachwycają, ale to dalej jest Kia tyle że kupiona za duże pieniądze, kompletnie bez prestiżu i z dużą utratą wartości.

Opublikowano

ale nie koniecznie awaryjna a wręcz odwrotnie Kia zrobiłą wielki krok w przód :cool1:

Opublikowano

Ale ja wcale nie twierdzę, że Kia jest awaryjna. Masz rację, że Koreańczycy ciężko pracują żeby dorównać europejskim markom, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Opublikowano

W mojej opinii od wersji cee'd Kia zrobila olbrzymi postep. Ta bryka tez im sie udala

Opublikowano

Też Optima zwróciła moją uwagę - to chyba jedno z najładniejszych koreańskich aut, jakie ostatnio się pojawiły. Generalnie Kia zrobiła niesamowity postęp przez sotatnie kilka lat.

Pro-cee'd wg. mnie na głowę bije pod względem stylistyki większość 3-drzwiowych kompaktów europejskich.

Opublikowano

Nawet fajnie się ta nowa Kia prezentuje, ale moim zdaniem wiele jeżeli chodzi o postrzeganie marki nie zmieni. Dziennikarze trochę się pozachwycają, ale to dalej jest Kia tyle że kupiona za duże pieniądze, kompletnie bez prestiżu i z dużą utratą wartości.

o japońcach też tak kiedyś mówili .... a teraz :naughty:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 14:05_________________________________________________bardzo ładna ta KIA :)
Opublikowano

... Kia tyle że kupiona za duże pieniądze, ....

Stosunkowo wcale nie takie duze. :cool1: