maciaas_gda Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Witam, szukam glosnikow na tyl do audika a4 b5 sedan. Co polecacie i jakiej wielkosci? Czy 16 wejda w tyl ? Niechce nic wiercic itp Najlepiej prosze o aukcje allegro.
maciekg Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Nie kupuj głośników na tył. Muzyka ma grac z przodu. Nie zrob tego bledu co ja (dewastacja tylnej polki).
RafQ Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Hej! jeśli miałeś fabrycznie głośniki z tyłu to są one w "kwadratowej" obudowie i tak poprawdzie nic w tę przegrode nie pasuje. 16 możesz włożyć jeśli wymyślisz sobie jakiś pierścień z MDF, kratka na samej półce jest na tyle duża że nic nie musisz przerabiać. Kwestia czy ma grać tylko przód czy całość to juz prywatna sprawa każdego. Ja osobiście ze względów przaktycznych nie wyobrażam sobie nagłośnienia tylko przodu (woże swojego bombla i chyba bym zszedł gdybym musial słuchać kołysanek przytulanek całą droge np nad morze, ja mam cisze z przodu a jemu tam plumka coś z tylnej półki)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi