Maciek80 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 W związku z tym , że muszę co chwilę odpisywać na dziwne PW zdziwionych ludzi, chciałem oficjalnie wyjaśnić, że temat założony wczoraj przeze mnie, był zwykłą PROWOKACJĄ i ŻARTEM - chciałem zresztą o tym napisać w tamtym wątku ale został usunięty. Żartem może i nie najwyższych lotów ale zabawnym. Wydawało mi się, że to oczywiste i że każdy się domyśli, że nikt na poważnie nie wyskoczy z takim problemem na forum. Niestety myliłem się, znalazły się osoby, które szczerze uwierzyły w to co napisałem oraz takie, które poczuły się tym urażone, chociaż nie wiem w jaki sposób mogłem swoim postem kogoś urazić? Może chodziło o słownictwo? Cóż, na co dzień słyszy się dużo gorsze. Mniejsza z tym. W każdym razie postanowiłem założyć ten wątek żeby wyjaśnić tą sprawę. Co do kropka to należał mi się, złamałem regulamin za co przepraszam. Nie myślałem, że zrobi się taka afera. Proszę moderatorów o usunięcie tego tematu za jakiś czas. Jeśli to możliwe niech powisi do wieczora np.
Bieniek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jest uzgodnione,ze kropek zniknie jak dzisiaj kazdy na spocie po browarku dostanie :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Jest uzgodnione,ze kropek zniknie jak dzisiaj kazdy na spocie po browarku dostanie :gwizdanie: I dziwnym trafem wszyscy zapowiedzieli swoją obecność, nawet Ci, których nie było już całe wieki... Hmm to jednak wolę kropka
Maciek80 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 A skreslenie z letniego chcesz?? Już nie możesz wykreślać, za późno :> EDIT: Poza tym proszę mi nie zaśmiecać tematu :>
Hugo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jest uzgodnione,ze kropek zniknie jak dzisiaj kazdy na spocie po browarku dostanie :gwizdanie: I w weekend na zlocie :polew: :polew: A co do tematu to faktycznie jak go wczoraj zobaczyłem to zbaraniałem :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 a wracajac do tematu .... chcesz się podzielić swoimi doświadczeniami z papierem toaletowym? może jakaś ankieta, który papier zużywa się najszybciej...
marekg Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No i dzisiaj to wszystkim wesoło, ubaw po pachy A wczoraj to oburzeni jak dworskie damy , och ach jak można o kupie i d*pie, a feeeeeeeeeee W sumie to wystarczyło żeby kolega dołożył jakis jeden uśmieszek w swoim poście i byłoby lepiej. Inna sprawa, że poruszył jak się okazuje dość znany problem Ja bym jednak odpuścił mu tego kropka , i tak już mu przykro.
Hugo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tego kropka to powinien brązowego dostać :polew: :polew: Ok kończymy bo to nie program Wybacz Mi
Rekomendowane odpowiedzi