pablo72 Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 w moim a4 1.9tdi afn nie moge poączyć się z sterownikiem 17- Instruments co może być przyczyną????
spanky Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 w moim a4 1.9tdi afn nie moge poączyć się z sterownikiem 17- Instruments co może być przyczyną???? wejdz na zakładke Electronics 1 i tam powinienes polaczyc sie bez problemu ....
pablo72 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 dobra tak sprubuje!!!skoro twierdzisz że pomoże!!!
szogun0 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Przyczyna jest prawdopodobnie przejściówka USB albo taki fejs.
pablo72 Opublikowano 4 Września 2007 Autor Opublikowano 4 Września 2007 nie mam usb tylko R-esa a fejs b.dobry KKL od viakena???
szogun0 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No to pobaw sie prędkością połączenia.
pablo72 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Opublikowano 12 Września 2007 dobra poprubuje w tych prędkościach pomieszać!!![br]Dopisany: 05 Wrzesień 2007, 16:52 _________________________________________________pomieszałem w tych prędkościach połączenia i dalej nic lącze się np z silnikiem ,abs ,ac a z innymi nie mogę poradzcie coś bo mnie trafia!!!!!! [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2007, 18:43 _________________________________________________nasówa mi się jeszcze jedno pytanie , a mianowicie czy moje auto jest wogóle wyposażone w ten sterownik od licznika, mam licznik z pełnym kompem pokładowym - jak coś wiecie to piszcie!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!! :th:
szogun0 Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 Tak. Liczniki mają funkcję diagnozy zabudowaną wewnątrz.
pablo72 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Opublikowano 25 Września 2007 to może u mnie w liczniku ktoś kopał i nie podpioł wszystkiego jak trzeba ale z drugiej strony wszystko dziala ok?tylko brak tego połączenia???[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2007, 21:40 _________________________________________________dziś wymienilem żarówkę podświetlenia prędkościomierza i po podłączeniu wtyczek licznika zapodalem mu znowu VAga i ok połączyłem się z blokiem 17-instruments co wcześniej bylo nie możliwe .To chy ba oznacza że gdzies styku dobrego nie bylo????jak myślicie koledzy???????????
Rekomendowane odpowiedzi