Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zderzak od rs4 do sedana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich poniewaz kupilem w miare za rozsadna cene zderzaki od rs4 z mysla o ich zalozeniu i tu pojawia sie dylemat poniewaz jak wiadomo rs4 w b5 nie bylo w sedanie a tylni jest od awanta to czy jest sens przerobienia dolnej czesci zderzaka tak aby pasowala do sedana tzn polaczenia dwoch w jeden?

co o tym sadzicie?

Opublikowano

zderzaczki od RS sa niespawalne :wallbash::) to tak na początek

Opublikowano

przedni tez nie bedzie pasował .... albo jakas mocna rzezba albo wymiana przednich błotników .... :rolleyes:

nie lepiej bylo kupic komplet o S4 ..... ?

Opublikowano

przedni tez nie bedzie pasował .... albo jakas mocna rzezba albo wymiana przednich błotników .... :rolleyes:

Nie trzeba dużo rzeźbić z przednim.Dobry lakiernik poradzi sobie z tym bez problemu

Opublikowano

Nie trzeba dużo rzeźbić z przednim.Dobry lakiernik poradzi sobie z tym bez problemu

hmmmm... zawsze bylem przekonany ze tak łatwo ne podpasuje .... :rolleyes:

zobaczymy jak to wyrzezbi plati .... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie bede nic robic bo jak kupilem na allegro to po pozniejszych informacjach o przerobieniu tych zderzakow dogadalem sie ze sprzedajacym ze oddam mu prowizje co pobiera allegro i ich nie wzielem bede szukal od s4

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odgrzebe troszke temat : czemu niespawalne ? I jak to jest dokładniej z przednim (jego dopasowaniem) ?

Opublikowano

a co z błotnikami???? przecie rs ma znacznie szersze. jak juz zderzaki to i progi i błotniki. lepiej kupic cos ala rs . rzezby są zawsze lipne. kiedys spawałem plastik i lekie obtarcie w zime w zaspe i d*pa z roboty. nigdy dobrze tego nie zrobisz

Opublikowano

jeżdża furki ze zderzakami od rs4 bez błotników od rs4 i jakoś sie da trzeba tylko sie dowiedzieć jak :wink4:

Opublikowano

górna częsc zderzaka jest cieta pod skosem bo błotnik sie rozszerza własnie ku górze. ucinaja ponoc górny róg i troche dołu . trzeba jedynie troche poszpachlowac. z tego co sie własnie dowiedziałem .[br]Dopisany: 06 Grudzień 2007, 16:47 _________________________________________________a ile w tym prawdy to nie wiem . ale oglądałem zdjecia starego rsa i nie wydaje mi sie takie tródne

Opublikowano

Samo wpasowanie to pewnie nieduzy problem. Interesuje mnie ich spawanko : one są z jakiegos smiesznego tworzywa i sie nie chcą lepic ? :)

Opublikowano

no powiem ze kiedys pracowałem przy spawaniu zderzaków. jezeli jest to zwykły abs to mozna kleic . czasem jednak jak plastik sie nie łączy to moze byc problem. zadnych szpachli !!!! jesli juz to tylko zywica i mata. bo szpachla zaraz popęka. lepiej wyczaic zderzak riegera ala rs bo jest z abs-u i nie ma przeróbek.