Rafal1988Lodz Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witam. Kupilem zderzak S4 do zwyklej A4 i mam pytanie czy odboje z RS4 beda pasowaly zeby zalozyc zderzak?
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Odboje od seryjnego zderzaka mozna przerobić nieco, napisz do kogos kto montował taki zderzak u siebie
Rafal1988Lodz Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 Wiem o co chodzi z tym przerabianiem rowniez belke moge przelozyc tylko nie wiem czy bedzie sie chcialo chlopkom robic. A odboje moge miec za 200 zeta tylko ze od rsa a bardzo przypominaja od S
Kowi87 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Wiem o co chodzi z tym przerabianiem rowniez belke moge przelozyc tylko nie wiem czy bedzie sie chcialo chlopkom robic. A odboje moge miec za 200 zeta tylko ze od rsa a bardzo przypominaja od S ale są inne
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 A moze ktos podac numer katalogowy tych sztycy to zobacze ile w aso kosztuja. Mnie etka sie zesrala i nie mam jak sprawdzic.
Rekomendowane odpowiedzi