Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana foteli przednich oraz tylnej kanapy w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie występuje, wczoraj kupiłem - 10zł u mnie w aso :D To jest właśnie ten nowszy model, który się tak łatwo nie łamie, stary zatrzask był dwuczęściowy i wkład się w nim łamał.

Występuje też pod 4B0 886 373

Pewnie dlatego go wycofali :decayed:

Też odebrałem i nowy numer to jak pisze kolega to 4B0 886 373

Git chłopaki :thumbup1:

Edytowane przez johnnythebest

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopaki czy zestaw foteli od angola można wrzucić do wersji EU (chodzi konkretnie o recaro w pełnej elektryce?) a jeśli tak to czy nie ma problemu z podłączeniem ich pod memo ?(zakładając że mam obecnie memo lusterek)

Opublikowano

Tak, można włożyć angliki P&P tylko wymiana bezpiecznika na większy jak teraz nie masz pełnej elektryki, pod warunkiem, że nie masz teraz czujnika zajęcia fotela pasażera (3 pin na czarnej kostce - jest; 2 pin - nie ma). Jeśli jest czujnik trzeba przełożyć albo przekodować.

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

dzięki wielkie :thumbup1:

Opublikowano

Będe w trakcie zmiany foteli przód ze zwykłych na fotele z elektrycznymi lędźwiami.Teraz ptanie czy prowadnica po której przesuwany jest fotel,bedzie pasowała P&P

do drugich foteli,i czy ogólnie jest możliwosc demontażu prowadnicy od fotela?Aktualnie posiadam oświetlenie pod fotelem a w tamtych nie ma.Jest możliwość przełożenia p&p?

Edytowane przez lukas551

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest problem przy zmianie foteli przednich z C6 do B7 jeśli chodzi o elektrykę (kostki), trzeba coś zmieniać?, czy są faktycznie p&p ?

Edytowane przez ADeK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kostki są inne. Tylko od airbaga jest ta sama.

Opublikowano

To najlepiej zakupić kostki i przełożyć przewody z pinami w fotelach czy w aucie ?

Opublikowano

Chyba lepiej w fotelach, bo możesz zrobić poza autem, na stole warsztatowym lub nawet w domu..

Opublikowano

W fotelach dużo łatwiej, w aucie musisz podłogę zadźwigać, po co się męczyć. A przy okazji zostają ci orginalne wtyczki w aucie.

Opublikowano

:thumbup1::hi:

Opublikowano

Oświetlenie nóg pasażera tył bedzie pasowało P&P ze zwykłych foteli do foteli z pompowanymi plecami? Gdzie jest poprowadzony przewód z tego oświetlenia?Gdzie najlepiej podpiąć się z instalacją odpowiadającą za regulacje pleców?

Edytowane przez lukas551

Opublikowano

Pasuje P&P

Opublikowano

Elektryczna regulacja lędźwi-Gdzie najlepiej podpiąć + i - ???

Edytowane przez lukas551

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zobacz czy masz już czerwone kostki pod fotelami (zdarza się, że już są i jest w nich już masa). Jak nie ma, to jak ściągniesz plastik z nad nóg od kierowcy, to jest miejsce gdzie schodzi się kilka czerwonych przewodów, tam najlepiej podpiąć plus z obu foteli. Natomiast masę najlepiej podpiąć w śruby już na to przygotowane, po obu stronach znajdują się przed przednimi głośnikami (nie w drzwiach tylko przed nimi :p, musisz zdemontować te plastiki, powinieneś zauważyć i się zorientować). Dobrze jest też sobie bezpiecznik założyć na plusie :)

Opublikowano

Gdzies doczytalem, ze podobno fotele z a5 pasuja tylko kwestia czy duzo dlubania bedzie w podlaczeniu?

Mam okazje kupic takie fotele full elektryczne z tym ze moja sa manualne i zastanawiam sie czy to bedzie oplacalne

Opublikowano

Dwa piny w czerwoną kostkę przewód 2,5 chyba, że masz już masę w czerwonej kostce to tylko + po drodze bezpiecznik 30A.

Widzę, że mieszkamy blisko jakbyś potrzebował jakieś piny do kostek daj znać. Mam z ASO oryginały z kawałkiem przewodu, a nawet jak byś chciał kolego to mogę podłączyć u Ciebie tą elektrykę do kostek.

Edytowane przez ADeK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za poradnik, jutro będę się bawił z nowym zestawem :) Mam jeszcze jedno pytanko. Stare fotele nie były elektryczne a nowe są. Dużo trzeba przerabiać aby nowe działały?

Opublikowano

Wystarczy, że pociągniesz kabel plus i masę (zdarza się że masa już jest) do kostki czerwonej fotela i wszystko śmiga. Dobrze jest sobie jeszcze założyć bezpiecznik na kablu plusowym :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przymierzam się do wymiany foteli czy jesteście w stanie najlepiej na zdjęciach pokazać różnice w mocowaniu wersji avant i sedan foteli ? Nie demontowalem tego wcześniej a jadę kupić komplet foteli do avanta. Jeszcze takie pytanie logistyczne czy komplet foteli Recaro zmieści się do wersji avant ?