nanika Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dobry warsztat samochodowy na terenie Trójmiasta,może coś polecicie.
H_S_B Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 odradzam Mostowa 11 za żabim krukiem byłem nie raz ze swoja b5 i niestety ale często mechanik kłamał w żywe oczy - np. stukanie lewe przednie koło - były klocki a on mówił, że to zawias.. nie wspomne o problemach po regeneracji turbo i serwisowaniu jej na gwarancji.. na szczęscie pojechałem gdzie indziej i turbawka znowu sprawna
nanika Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 No ale dalej nie wiem gdzie jeżdzić ze swoim autem A4 B7 1,8 T.Wcześniej jezdziłem ze swoją A3 do IB-auto ale teraz nie mogę ponieważ nie ma on wejścia na komputer auta. ;(
rafal102 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Hmm ja nie jestem z Gdańska, ale polecam Zakład Roberta z Tune-Up... Jak bym miał komuś oddać swoje autko to na pewno jemu. http://www.tune-up.pl/kontakt.php Na pewno się nie zawiedziesz..
nanika Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 Pojechałem za namową innych kolegów z forum do firmy AutoMax na ul.Rzeczypospolitej za stacja Shella na wymione rozrządu i płynów olej itp, no i polecam, za wymianę rozrzadu zapłaciłem 1200 zł wyslę ze cena ok mam rachunek i gwarancję wszystko ustawione w kompie auta inspekcje olejową i serwisową.
FUTURUM Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 VASS SERWIS Gdynia ul Górnicza 58 (fikakowo)-profesjonalnie.....
Ogi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Moge potwierdzic, wszystkie swoje Audi serwisowalem w Vassie albo jak cos nietypowego to w Tune-Up, i te dwa warsztaty moge polecic.
gmroz Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Również korzystam wyłącznie z tun-up i polecam jak najbardziej. Aktualnie potrzebuje na szybko, na dziś wymienić świece, a oni niestety zawaleni robotą, możecie coś polecić w Gdańsku ?
witus83 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Polecam Allmotors w Brzeźnie...byłem kilka razy i polecam!!
Rekomendowane odpowiedzi