MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 jak to mówił jeden mały nie ważne jak kto zaczyna lecz jak kończy, to jest stara prawda kolego, widzę, że nie jesteś z klocków Lego,
marcin248 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 dam se rade mimo to mam A4 jak mało kto mimo wszystko wkurwiam się no bo żona wk***ia mnie ale co tam rety rety skombinuje się balety z koleżkami się napiję może ryja nie rozbiję zęby grzyby nie urosną trzeba trafiac czysto, prosto i już teraz zakręcony kończę swój post zapocony jutro audi pójdzie w ruch i turbinka dmuchnie buch a ja teraz już się kładę no i żegnam defiladę
MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 śpij se chłopie miło, błogo jutro jebnij w kocioł zdrowo, dmuchnij w rurkę niech się prostuje, a nikt inny tego nie poczuje. Później browar na dokładkę, i numerek lecz ukradkiem, bo czasami trzeba cicho, żeby nic nie słyszał Zdzicho.
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 przeca zdzicho to swoj chlop i nie powie chop chop chop zeby sie zoneczka dowiedziala ze zes innej dawal dziala czasem dobrze sobie skoczyc i przeczysci i obtoczyc kazdy pewnie dobrze wie ze jest dobrze gdy nie dowie sie przeciez to normala sprawa rownowaga to rzecz prawa kazdy ma swe tajemnice i zadziera ta spodnice czy to Ty czy tam Tobie wazne by zachowac w sobie i nie puscic pary nigdy by nie zrobic komus krzywdy
MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 i nie zrobić z twarzy buta, choć to nie jest trudna sztuka, każdy klepie co popadnie, aż ktoś w końcu kiedyś wpadnie, będzie wtedy wilki dym, między nią i między nim, i se dadzą wnet po razie, tak na zgodę........
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 jasne jasne zeby jeszcze wszystko proste bylo wnet ze mowisz tak i tak zostaje a nie puszczasz milion bajek bo nie proste jest powiedziec ze pusciles kantem przeciez swaja lube czy lubego i przyznajesz sie do tego lepiej wszystko kikrac w sobie i nie mowic tego Tobie zwiazki sa przyjemne gdy wszystkiego nie wiesz mowie Ci
MarianekZg Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 dobrze gadasz, mówię Ci, w 100% zgadzam się, lecz są ludzie i sedesy, robią różne interesy, klepie tu, klepie tam, i zostaje całkiem sam, wtedy chodzi na kolanach, prosi błaga - nic nie wskóra, bo to była stara rura.
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 no dokladnie rura rura i nie przyjdzie juz do biura bo dziewuchy z za desktopa szybkie sa do stetoskopa grunt to wiedziec komu by nie przyszlo to do domu a dom swiety przede wszystkim tak ma zostac mowie wszystkim dom rodzina to jest wszystko oto motto ponad wszstko
MarianekZg Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 I rodzina to podstawa, można dla niej zrobić wszystko, można kupić im samolot, można też lotnisko.
marcin248 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 fajny temat mówie wam często czytam zawsze sam po robocie browar pije no i jakoś sobie żyje teraz mieszkam sobie sam na jak długo nie wiem sam mimo wszystko trzeba miec dobry humor oraz chęc kontunujmy bajkę tą super sprawa lubie to czasem wena złepie mnie chciał bym przestac ale nie więcej piwa wlewam sam aż zgłodnieje mowie wam a że głodny jestem już może obiad tuż tuż tuż ze dwa piwa jeszcze przed i coś odgrzac lece sę a że gówno w domu mam wazne audi i ja sam dobra żartów starczy już bo fantacja wciąga znów dam napisac trochę Wam przecież tu nie jestem sam dobre ??
Seba_LDZ Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 dobre dobre nasz kolego pijesz piwko ?? sam ?? dlaczego ! ja tam chetnie sie napije wiec na zdrowie ! tak sie zyje piwko mocne, ciemne, jasne kazde dobre no i wlasne bo cudzego sie nie pije bo poleca grube kije takze moral z tego taki pijcie bronki se chlopaki i dziewczyny czemu nie przez to jest dobre nie ??
MarianekZg Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 każda z nich potwierdzi TAK, przecież wiedzą co i jak, każda z nich się też napije, pewnie wielu się odbije, ale żadna nie odmówi, bo ich także w główkach muli :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 dobrze gada nasz Mariuszek jak wypije zrzuci ciuszek moze nawet cos i wiecej jak poprosisz mozesz wiecej przeciez wszystko o to chodzi sexi laski - tylko z lodzi bo tu sztuki sa najlepsze fpyte dupcie a nie wieprze
MarianekZg Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 choć zdarzają się ropuchy :gwizdanie: każda z nich lubi do d...y choć nie każda to potwierdzi, czasem po tym wszystkim śmierdzi :polew:
MarianekZg Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 co za śmiechy, co za miny, nie powiedział żem nowiny przecież prawda to z przed 100 lat, każdy skrzat też lubi tak.
marcin248 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 witam dzisiaj znów ponownie kilka było bez pwrotnie 4ry piwka 2 fajeczki 3 kieliszki z innej beczki jeszcze spalę papieroska no i kłaście będzie troska temat dodac na startową aby wszyscy rymowali z sobą bo do faq-u nie mam rymu ale przecież jest nas tylu prawie rok ten temat spał ale w końcu nikt się nie dał jutro kurde znowu praca trzeba jebac będzie kasa a jak zawsze w czasie pracy kiedy wolne każdy marzy tak jak wczoraj wspominałem już coś piłem prawię spałem dobra żartów starzy już bo fantazja wciąga znów dam napisac trochę Wam przecież tutaj nie jestem sam
swiezak84 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Wasze teksty jakieś słabe Jakbym słuchał jakąś babę Takie rymy czas zaniechać lepiej się przejechać
marcin248 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 może dzisiaj ktoś nam powie ciekawego coś o sobie nowe rymy ktoś wymyśli lub marzenia czyjeś ziści by nie było jak ta baba słabe rymy gadka słaba czas postarac się , a może? dobry dowcip nam pomoże :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi