Cugar Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam. Co może byc przyczyną bardzo nieprzyjemnego stukania w prawym kole?? Dzieje się to tylko wtedy gdy koło jest znacznie skręcone w prawo lub lewo i tylko przy ruszaniu, gdy wcisnę sprzęgło a autko się jeszcze toczy nic nie stuka. Przy ruszaniu na wprost np ze skrzyżowania - nie stuka. Przy szybkim skręcie albo nie stuka albo stuka tak szybko że nie słychać. W każdym bądź razie jest to bardzo nie przyjemne. I nie wiem co mu tam jest, luzów brak.
Gość Goodspit Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Powinieneś się zmieścić w 200zł Ja zapłaciłem jakieś 160zł za Spidana jakiś czas temu.
malin2007 Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 :hi:skoro masz stuki tylko przy skręconych kołach stawiam równierz na przegub lub pół osie odradzam gwałtownych ruszeń ze skręconymi kołami podczas tego manewru pół osie i przeguby są najbardziej narażone na prace :oklaski:
YATES Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 drogi taki przegub? Do Twojego 1Z na allegro przegub Lobro kosztuje 149zł http://moto.allegro.pl/item239817598_lobro_nr_1_na_swiecie_audi_a4_a6_vw_passat_superb.html
Cugar Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 Bardzo dziekuje wszystkim za info niunia idzie z przegubem do mecha.[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2007, 14:21 _________________________________________________Kurde jeszcze jedno pytanko, wczoraj chciałem kupić przegub i wsklepie spytali się mi gdzie jest jakiś pierścień , przed czy za łożyskiem?? Jestem z tego zielony i powiedziałem że nie wiem, on na to że musze się dowiedzieć bo są dwa rodzaje. Więc gdzie go mam? Mam A4 z ABS z 1995r.
Rekomendowane odpowiedzi