Opublikowano 25 Lutego 20179 l A wtyczki z B do F bez przerobek pasują ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Lutego 20179 l Wtyczki wszystkie pasują. Musisz tylko sprawdzić kolory kabli, te co masz z tymi co są na schematach. Żeby zawczasu wyłapać błąd. Gdy tego nie zrobisz po podłączeniu możesz się głowić, co jest nie tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Lutego 20179 l A jak bym zastosował taki włącznik z clh to zamiast właczać clh to ten włacznik włączał by drl bo chodzi mi też o regulacje świateł Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Lutego 20179 l On podaje masę. Musiałbyś podpiąć instalację DRL tak, by rozłączało Ci masę. Elektrycznie to nie ma znaczenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Lutego 20179 l 2 godziny temu, marky2552 napisał: A jak bym zastosował taki włącznik z clh to zamiast właczać clh to ten włacznik włączał by drl bo chodzi mi też o regulacje świateł Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Idzie to zastosować do wyłączania drl i clh razem mam tak zrobione
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Bo ja mam lampy bixenon ale narazie są tam żarówki H7 dlatego nie chce rezygnować z regulacji świateł Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Marca 20179 l Witam Panowiem mam pytanie. Posiadam dokladnie taki wlacznik I takie lusterko Pisze bo nie wiem czy ma to znaczenie. Z tyłu lusterka tez jest jakis czujnik I Nie dziala mi Go Home. Wogule nie jest podswietlone na czerwono Nie wiem czy wczesniej działało bo dopiero zakupilem auto. Zauwazylem ze po przekreceniu kuczyka z automatu zapalaja sie swiatła do jazdy. Prawdopodobnie ktos kodował i zle zakodował ??czy szukac gdzie indziej przyczyny ? Dzieki za pomoc Dodam ze halogeny działaja Okazuje sie ze lusterko tez nie dziala nie pala sie zadne diody Edytowane 14 Marca 20179 l przez Mar-Tec
Opublikowano 14 Marca 20179 l Komputer i sprawdź jaki masz MCE. Potem kodowanie. Bo albo ktoś zaczął przerabiać, albo coś się wysypało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Marca 20179 l CLH przełącz na I lusterko działa po przekręceniu kluczyka bynajmniej u mnie i koniecznie moduł F i kodowanie 01001 z tego co pamiętam jak u siebie robiłem u mnie jest nie podłączone do końca a CLH działa tylko non stop nawet w dzieńWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Marca 20179 l Działa non stop bo MCE nie ma komunikacji z lusterkiem. Pin 19(32) MCE Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Marca 20179 l Wiem piny puszczone do mce ale auto stoi u mechanika i nie mam jak rezać dalej wystarczy piny do mce podłączyć moduł DRL i jeden pin z włącznika podpiąć i wsio bedzie działać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Marca 20179 l Dnia Friday, September 10, 2010 o 18:54, Bart-S napisał: Ogarniete bylo zle zakodowane jakis szwab zadzialal
Opublikowano 17 Marca 20179 l Witam, od jakiegoś czasu przestał mi działać CLH. Sprawdziłem czy działają przeciwmgielne - OK działają. Oświetlenie wewnątrz samochodu, zamki - wszystko OK. Sprawdziłem błędy w sterownikach i żadnych nie ma. Podpowiedzcie, gdzie dalej szukać? Edytowane 17 Marca 20179 l przez lmarrio
Opublikowano 17 Marca 20179 l Pokrętło na 1?Zdjęcie wyżej, post 2730 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 Marca 20179 l To jak ci działał clh a potem przestał działać coś pokręciłeś strasznie
Opublikowano 17 Marca 20179 l Teoretycznie mógł przestać działać, jeśli ma Odp MCE.W końcu to tylko kodowanie.Może bawił się kodowaniem i coś poprzestawiał.....[emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 Marca 20179 l Tak tylko kolega raz pisze że miał clh a zaraz potem Godzinę temu, lmarrio napisał: nie mam czujnika światła ani włącznika clh.