raf379 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 witam mam mały problem, otóż od niedawna (znaczy się od wczoraj) podczas jazdy samoistnie włącza mi się klakson, szczególnie przy skrętach ale i nie tylko, jak jadę prosto to też:/ po naciśnieciu przycisku sygnału w kierownicy przestaje, ale za chwile dalej to samo. może macie jakieś sugestie gdzie najpierw zajżec. pozdrawiam [mod]nazywaj tematy zgodnie z regulaminem[/mod]
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 myśle że chyba pod poduche musisz zajrzeć czy tam się coś nie odpieło ew. wychodzi jeden przewód pod osłoną klomnu kierowniczej
MaxsteRR Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Tak jak kolega wyżej napisał. Zdejmij poduchę (dwie śruby imbusowe z tyłu kierownicy) i sprawdź przewody czy nie są wypięte lub przetarte
raf379 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 dzięki bardzo, rozkręciłem i za bardzo tam nic nie widziałem uszkodzonego:) skręciłem tak jak było i jakoś mu przeszło:) przynajmniej na razie, jeszcze raz dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi