Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Gumowe dywaniki - MAX Dywanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Noszę się z zamiarem kupna dywaników gumowych do mojej Audi... Poradźcie mi, czy te się nadadzą:

http://allegro.pl/popielate-dywaniki-gumowe-audi-a4-b6-b7-m200301s-i1181513916.html#gallery

Zależy mi na tym, aby były popielate, bo mam jasny środek w aucie ... Poradźcie, bo mokro się robi i welur nie zdaje egzaminu - jutro muszę zamówić ... Pozdrowionka

Opublikowano

najlepsze ori i tyle dziwię się niektórzy jeżdżą nawet w zimie na welurowych może krótkie trasy i nie nadążają przeschnąć

Opublikowano

Jeżeli nie ori to szukałbym takich z firmy Petex, solidne, niemiecki dywaniki :good:

Opublikowano
  • Autor

Zgadzam się, ale zależy mi na jasnych - nie bardzo chciałbym czarne ... Chyba spróbuję ..., bo słota za oknem i płaczę siadając w mokrych butach na welur...

Opublikowano

Potwierdzam Patex solidne i ładniejsze od orginału , komplet już kupiłem z wysyłką za 100 PLN

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem te jasno szare... podzielę się, jak troszkę poeksploatuję ...;) pozdro

Opublikowano

Zdecydoeanie PETEX ma je w kolejnym aucie i są super

Opublikowano

Ja kupiłem ORI i nie żąłuję. :good:

Opublikowano

a ori to gdzie i za ile?

Opublikowano

Ory to w ASO (z tym że drogo) albo używki od kogoś z forum albo na allegro ale to trzeba mieć cierpliwość.

EDIT:

Również płaciłem chyba ponad 200zł. max 230zł. Nie pamietam. Ale to były gumowe do A3.

Do A4 kuiłem używki na forum, ładne za 170 albo 180zł

Ceny oczywiscie za komplet 4 szt.

Opublikowano

a ori to gdzie i za ile?

Ja kupiłem koego w ASO. :gwizdanie: Ale za cholerę nie pamiętam ile płaciłem... Coś około 200 pln. :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102875.msg1313224#msg1313224

Znalazłem w moich notatkach i oto ceny: przód 140pln, tył 106pln... :kox:

Opublikowano

ceny do przeżycia jak za pewne ori nie to co na allegro

Opublikowano

Z tymi dywanikami z MAXA o których pisze autor watku jest chyba jedna kucha. Na zdjęciach widac, ze ich podniesiony brzeg wewnętrzny zasłania kratkę nawiewu z boku tunelu. Jak dla mnie to je dyskwalifikuje. Chyba, ze to zdjęcie jest kiepskie i nie pokazuje tej kratki.

Opublikowano

Wiadomo,że ori to ori.Ale Petex(niemieckie),są godne polecenia.Cena ok.100zł

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

nie dawno kupiłem (z myślą o zimie):

http://allegro.pl/oryginalne-dywaniki-gumowe-audi-a4-b6-b7-m200301-i1146669323.html

nie widze sensu weluru w zimie - za to w lecie jak najbardziej :)

pozdro z małopolski[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 14:55_________________________________________________a i jescze jedno, u tego klienta są maty do bargażnika, też ładnie leżą - polecam. Co dywaników: jest w porzadku, pewnie leżałyby bez stoperów. W ZAFIRZE miałem od niego i siedziały jak ulał. <OK>

Opublikowano
  • Autor

Z tymi dywanikami z MAXA o których pisze autor watku jest chyba jedna kucha. Na zdjęciach widac, ze ich podniesiony brzeg wewnętrzny zasłania kratkę nawiewu z boku tunelu. Jak dla mnie to je dyskwalifikuje. Chyba, ze to zdjęcie jest kiepskie i nie pokazuje tej kratki.

Kupiłem, eksploatuję i jestem bardzo zadowolony - układają się mieszcząc się pod samym wylocikiem, są dobrze dopasowane i co najważniejsze dla mnie - są całkiem bezzapachowe, nawet po przyłożeniu do nosa ... ;) Napiszę Wam po zimie, jak się będą sprawować, na razie zdecydowanie polecam ;) Pozdrawiam[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 17:38_________________________________________________

Witam,

nie dawno kupiłem (z myślą o zimie):

http://allegro.pl/oryginalne-dywaniki-gumowe-audi-a4-b6-b7-m200301-i1146669323.html

nie widze sensu weluru w zimie - za to w lecie jak najbardziej :)

pozdro z małopolski[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 14:55_________________________________________________a i jescze jedno, u tego klienta są maty do bargażnika, też ładnie leżą - polecam. Co dywaników: jest w porzadku, pewnie leżałyby bez stoperów. W ZAFIRZE miałem od niego i siedziały jak ulał. <OK>

Kupiłem te same, tylko szare - o nich pisałem powyżej ;) Pozdrawiam

Opublikowano

MICKY74, nie wiem jak u Ciebie z eksploatacją kufra, ale mam mate (jak wspomniałem tez od tego klienta) do bagażnika, bardzo przydatna, zwłaszcza jak żona napakuje zakupów,:o).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zakupiłem te dywaniki http://allegro.pl/oryginalne-dywaniki-gumowe-audi-a4-b6-b7-m200301-i1295636885.html i co ciekawe, albo ja jestem zboczony albo one nawet wydzielaja miły zapach :decayed:, także polecam ;)

Kolego powiedz czy te dywaniki są dosyć sztywne??