krzywy Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Golfa kupiłem w lutym od znajomego z komisu, auto było świeżo sprowadzone z Niemiec. Golfik jest bezwypadkowy, ma udokumentowany przebieg serwisowany do końca w serwisie VW. Jak kupiłem Golfika miał drobne rysy na drzwiach i na nadkolu które były zamazane bordową farbą. Golfik ma silnik o pojemności 1,8 AAM czyli całe 75KM. Wymieniłem lampy z tyłu na Hella Black Magic z drobnymi przeróbkami, lampy przód od Vento dymione, grill starego typu, zawiecha gwint FK na wkładach KONI z regulacją wysokości i twardości, dwie rozpórki, tuleje poliuretanowe, tłumik od TDi z końcówkami z nierdzewki, klapa US, tył zderzak US, przedni zderzak US, pałąki THULE koła: Porsche C2 8J przód i 9J tył, pomalowane na beżowo (lakier z opla) opony: 195/40 na przodzie, 215/35 na tyle Plany: - składać front od nowa - pomalować graty - doprowadzić do ideału - podsufitka w kremową kratę - obszyć fotele w beżową kratę - pasy z 20J - gałka z 20J - tunel środkowy z wersji US - ogarnąć komorę na tip top teraz wygląda tak C2 8J i 9J nowe fanty siakieś fotki na kołach małe porównanie: seria a gwint Grudzień 2008 Styczeń 2009 Luty 2009 Marzec 2009 Marzec ciąg dalszy Marzec jeszcze ciąg dalszy Marzec jeszcze jeszcze ciąg dalszy :hmm: Tył już mam złożony, jak tylko dojdzie el szyb to biorę się za przód :mrgreen: Kwiecień 2009 Sezon 2009 rozpoczęty małe korekty vw mania 2009 nowe graty na sezon 2010 graty ciąg dalszy ROK 2010 Luty Marzec, pierwsze przymiarki Marzec, zbieranie fantów Kwiecień ciąg dalszy zbierania gratów i malowanie koła Maj, przymiarka zderzaka i nowe opony Maj, przymiarka koła i przerabianie dystansu Maj, auto jako tako złożone do kupy
GILI Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Tak właśnie przerabiają VW prawdziwi fani marki,kompletnie i zachowaniem smaku i stylu. Pamiętam to auto z VW Manii 2009,byłem wtedy niebieskim T4. W 2011 będę MKII,jak uda mi się skończyć
wuju Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 poza zbyt dużą ilością naklejek golf wygląda ślicznie
jedrekx Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 piękne mk III widzę nawet, że jedno zdjęcie z ernim? jesteś zarejestrowany na vag kujawy?
krzywy Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 piękne mk III widzę nawet, że jedno zdjęcie z ernim? jesteś zarejestrowany na vag kujawy? tak, konto mam na vagkujawy, temat też tam jest ale już długo nie aktualizowany, a erniego znam bardzo dobrze pokaże w tym temacie czym się kulam na co dzień, a4 1.9tdi AFN (110KM), 99r. po ostatnim lifcie, kolor czarna perła, a ostatnio po wymianie wszystkiego co można było wymienić: kompletny rozrząd, termostat wraz z płynem, olej, wszystkie filtry, wszystkie paski, świece żarowe, w audi nic robić nie będę, poszukam tylko koła na przyszły sezon i tak zostawiam
jedrekx Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 wpadnij w niedzielę na spota do Bydgoszczy
Thom4s Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Niezły nakład pracy. Gratki i pozdr dla kolegi z Grudziądza.
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 no nie źle nie źle, widząc takie autka chciałbym moje mk2 doprowadzić do takiego stanu
Rekomendowane odpowiedzi