Opublikowano 14 Maja 201115 l No chyba, że felgi sprzedałeś to spoko miało być po 18-stym poszło PW Po 18-tym dostaniesz pieniążki
Opublikowano 14 Maja 201115 l teraz masz jedynego Y na świecie , pomysł nie głupi jaki jedyny jak pomysł zerżnięty
Opublikowano 14 Maja 201115 l Świstaki mu olejem sadzą na lewo i prawo to żeby nie było widać, że białe rury zapaćkane to sam zamazał :gwizdanie: Masz już tego szpraja do lampiszonów ? Bo tak trochę wieś tańczy i śpiewa jeździć z całymi czarnymi lampami i chrom kierunkami
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor Świstaki mu olejem sadzą na lewo i prawo to żeby nie było widać, że białe rury zapaćkane to sam zamazał :gwizdanie: Masz już tego szpraja do lampiszonów ? Bo tak trochę wieś tańczy i śpiewa jeździć z całymi czarnymi lampami i chrom kierunkami nie mam , znając allegro to w połowie tygodnia pewnie przyjdzie
Opublikowano 14 Maja 201115 l A nie bardziej prościej było iść do sklepu z lakierami przy PKP w grodziu :gwizdanie: cena ta sama a i odpadają koszty wysyłki i czas.
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor A nie bardziej prościej było iść do sklepu z lakierami przy PKP w grodziu :gwizdanie: cena ta sama a i odpadają koszty wysyłki i czas. a maja tam takie sprzety ??? byłem u nich dzisiaj [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 18:33_________________________________________________
Opublikowano 14 Maja 201115 l Tam mają wszystko czego dusza zapragnie Jak potrzebujesz jakiś kolor to Ci spokojnie wymieszają i dadzą w puszcze czy nabiją spray. Nawet akcesoria Megsa można nabyć drogą kupna co mam zamiar uczynić po wypłacie
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor Teraz test , trzeba sprawdzić czy farba wytrzyma temperatury panujące pod maską , a są niemałe
Opublikowano 14 Maja 201115 l Twórcze pierwsza warstwa juz poszła :naughty: :naughty: Moskal, męskiej odmiany nie było ?????? równie dobrze mogłeś pierdolnąc to w kwiatki sorry ale nijak nie pasuje to pod maską S4-ki :thumbdown:
Opublikowano 14 Maja 201115 l Teraz test , trzeba sprawdzić czy farba wytrzyma temperatury panujące pod maską , a są niemałe to co tu jeszcze robisz? :naughty:
Opublikowano 14 Maja 201115 l Teraz test , trzeba sprawdzić czy farba wytrzyma temperatury panujące pod maską , a są niemałe to co tu jeszcze robisz? :naughty: GP ogląda
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor sorry ale nijak nie pasuje to pod maską S4-ki :thumbdown: Dev przypal jointa i wtedy na to spojrzyj :naughty: :naughty: BTW poczekaj na koniec i wtedy osądzisz ok ???
Opublikowano 14 Maja 201115 l Menda.... :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: malowałem juz kilka tych rułek piecówką szły: białe, czarne, srebrne, niebieskie, zółte, złote, czerwone ale koloru Moskalowego nie robiłem :chytry: :chytry:
Opublikowano 14 Maja 201115 l Autor szły: białe, czarne, srebrne, niebieskie, zółte, złote, czerwone ale koloru Moskalowego nie robiłem :chytry: :chytry: i o to chodzi :good:
Opublikowano 14 Maja 201115 l teraz masz jedynego Y na świecie , pomysł nie głupi jaki jedyny jak pomysł zerżnięty nie wydaje mi się że moskal macha identycznie śrubokrętem