Opublikowano 5 Czerwca 201115 l fakju :decayed Ziom z natury jesteś energiczny pacjent..a zrobiłem se pod maską po emerycku..jebnij jeszcze napisy na biało lub czerwono to będzie komplet nudy :tongue4: Zdejmij te plastiki w pisdu jak będziesz jechał do mnie to Ci machnę w biały połysk bo zostało mi trochę farby rure walniesz na niebiesko i będzie cudnie
Opublikowano 5 Czerwca 201115 l Autor Zdejmij te plastiki w pisdu jak będziesz jechał do mnie to Ci machnę w biały połysk bo zostało mi trochę farby rure walniesz na niebiesko i będzie cudnie fakju
Opublikowano 5 Czerwca 201115 l Autor wuja wpadasz do McD dzisiaj o 20 ? nie , mecz leci :naughty: :naughty:
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor to nagrasz sobie wychlałem dzisiaj 6 browarów , nie powinienem wsiadać za kółko [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 19:35_________________________________________________poprosze o VT : 1. plastiki wokól rury "Y" na biało reszta zostaje (napisy na czarno) 2. plastiki wokól rury "Y" na biało + plastik osłony pompy ABS i filtra powietrza na biało
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l cycu a nie będzie za biało pod machoom? Ten pas przedni burzy całą koncepcję i zbiorniczek wyrównawczy yebnąć na biało w te takie mazy jak Y
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla ciebie my friend KOSA :kox: :kox: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:34_________________________________________________Buba zjebałeś troche temat bo pomalowałeś mi łuszczelkie :decayed: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:36_________________________________________________ Ten pas przedni burzy całą koncepcję pas przedni bedzie j**nięty czarnym matem , teraz jest uj***ny od jakiegoś świnstwa i nie idzie tego ogarnąć konwencjonalnymi środkami
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l a warto to tak w anglika inwestować ? przecież od razu widać że ściana grodziowa wspawana :polew:
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Uploaded with ImageShack.us Specjalnie dla ciebie my friend KOSA :kox: :kox: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:34_________________________________________________Buba zjebałeś troche temat bo pomalowałeś mi łuszczelkie :decayed: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 12:36_________________________________________________ Ten pas przedni burzy całą koncepcję pas przedni bedzie j**nięty czarnym matem , teraz jest uj***ny od jakiegoś świnstwa i nie idzie tego ogarnąć konwencjonalnymi środkami kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l Autor kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta ale to nie jest tłuszcz , coś takiego jak zaschnięta żywica ? ???
Opublikowano 10 Czerwca 201115 l kup Dimer do Tirów, wymyje każdy tłuszcz z auta ale to nie jest tłuszcz , coś takiego jak zaschnięta żywica ? ??? no to lipa, może przy lakierowaniu im bezbarwny kapał