Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż lampek ostrzegawczych i oświetlenia przestrzeni nóg po otwarciu drzwi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha no to spoko wolałem się dowiedzieć bo może ktoś miałby jeszcze jakiś inny patent na zamontowanie tego ale z drugiej strony te 2mm to raczej nie dużo i nie powinno nic obcierać, a jeszcze mam jedno pytanie czy jak ja mam lampki czerwone fabryczne i dołożę te białe to jak podepnę się pod te czerwone to będzie dobrze nie będzie jakiegoś za dużego obciążenia bo mam zamiar przeciac te kabelki od czerwonych i wlutować się z białymi

Opublikowano

w białe lampki wstaw żarówki ledowe. i będziesz miał niewiele większy pobór prądu.

Opublikowano
w białe lampki wstaw żarówki ledowe. i będziesz miał niewiele większy pobór prądu.

aha to znaczy żeby lepiej normalnych żarówek nie wstawiać w te białe żeby nie było za dużego obciążenia na te czerwone wiesz wole spytac bo elektrykiem zadnym nie jestem

Opublikowano

Jak gwerty tak mowi to tak trzeba zrobic;p on o "lampkach" wie wszystko, swoja droga bardzo fajnie to wyszlo :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś robiłem, drzwi kierowcy bez problemu, lecz z drzwiami pasażera mam problem, ponieważ z tego co piszecie to nie ma w nich możliwości podłączenia tak aby świeciło się tylko po ich oświeceniu, a u mnie podłączyłem pod brązowo-żółty i działało ale tylko przez chwile...:facepalm: Co się mogło stać z tym że teraz nie działa ?:shock3:

• 1 rok później...
Opublikowano

mam podłączone podświetlenie nóg pod lampkę ,jak zrobić aby działało osobno po ich otwarciu???

Opublikowano

Witam :hi: Ja u siebie zamontowałem taki właśnie bajer czyli mam podłączone lampki czerwone + ledy + ledy w środku pod nogami. Tłumacząc jeżeli ktoś wysiada z tyłu to zapala sie czerwona lampka + oświetlający biały led podłoże + led pod fotelem i zapala się to tylko wtedy z tamtej strony zamknie drzwi i gaśnie. I tak mam po kolei z wszystkimi drzwiami:D więc jak by ktoś potrzebował informacji lub zdjęć to pisać a pomogę :D

Opublikowano

Siemka.

mam po 2 lifcie A4 B5 z fabrycznym pakietem doświetlenia czyli czerowne w drzwiach oraz w środku na nogi. Widać fabryka poskąpiła lub nie przewidziała białych w drzwiach i musze je założyć i też mam dylemat, czy te wystające o 2 mm nie bedzie tarło o próg czy uszczelke drzwi?

Rozumiem , ze jest na styk i nic nie obciera?

Opublikowano

Ja u siebie w przed lifcie zakładałem z przodu białe lampki i żeby nie komplikować wszystkiego po prostu poprowadziłem kabelki do lampki w podsufitce i tam przylutowałem do tych dwóch małych bocznych lampek.chyba najprostsze rozwiązanie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A powiedzcie mi, na jakiej wysokości te lampki umieścić? Może ktoś zmierzyć na jakiej wysokości, powiedzmy od góry boczka jest oryginalnie zamocowana czerwona lampka?

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie gdzie podłączyć białe lapki bo foto w instrukcji sie nie wyswietla a sie zabrałem dopiero za montaz a nie wiem gdzie podłączyć żeby gasły po zamknięciu drzwi....