Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lalka 100% :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to jest moje Audi A4 z 2001r wersja włoska

Jest:

-1.9 130 koni ( chodź wydaje mi się ze trochę już tych koni uciekło) :rolleyes:

-audio 4 głośniki i radyjko Audi Concert CD ( seryjnie audisia wyszła bez radia) :angry:

-felgi: *lato 17" opony 225/45

*zima 15" ori

-listwy drewniane

- 4 ramienna kierownica

- bez pełnego fis-a

- 4 elektryczne szyby

- 4 poduszki

Będzie:

- pełny fis - JEST

- pakiet oświetlenia ( pokrętła kratek nawiewu i białe podświetlenie drzwi) - JEST

- przyciemniane szyby - ROBIĄ SIĘ:D

- dokładki w kolorze- po zimie;]

- gałka biegów od s-line

- lampy LED z tyłu

- czarny gril

- felgi 18"

- obniżenie zawieszenia

- nawigacja RNS-E

dsc00189cl.jpg

dsc00187u.jpg

dsc00182e.jpg

dsc00188rv.jpg

dsc00191fg.jpg

dsc00193q.jpg

NUDNY NIEDZIELNY WIECZÓR :naughty: tak mniej więcej ma wyglądać autko;] (szybki i dokładki) :gwizdanie:

dsc00189mod.jpg

dsc00179mod.jpg

Opublikowano

przyzwoita :wink4:

zbyt niebieskie hidy jak dla mnie..

jeśli uważasz, że uciekło koni trochę to zrób logi, może poprostu coś jest nie tak :wink4:

Opublikowano

Co masz w długich?

Opublikowano
  • Autor

żarówki H7 ala xenon, ale dają lepsze światło niż standardowe h7, a cena podobna :rolleyes:

pewne pytasz z powodu niebieskiego koloru na odbłysku;] :gwizdanie:

Opublikowano

Ta, też chciałem to zamontować ale nie podoba mi się ta niebieska poświata na odbłyśniku :/ To są jakieś philips blue vision?

Opublikowano
  • Autor

tak. Mi tam nie przeszkadza, ja jestem za kierownica; :evil:

Opublikowano

Coś mi tu nie pasi... Philips Blue Vision świecą na żółto. Troszkę bledsze niż ori H6W ale nadal żółte..

Fajna niuńka. Plany dobrze rokują - na pierwszy ogień lakier na dole, zawiecha w dół i jakaś ładna fela ;)

Opublikowano

Podzielam opinie barta :) pozdrawiam rs6 dobrze wyglada badz to co ma bart

Opublikowano

ja miałem Philips Blue Vision i świeciły tak:

p10607621053x703gh2.jpg

żadnego niebieskiego światła, tylko ładne białe.

więc kolego chyba ty masz co innego. i to, że siedzisz za kierownicą nie znaczy, że możesz sobie wkładać w światła co chcesz, bo ciebie to nie razi :wink4:

Opublikowano
pozdrawiam rs6 dobrze wyglada badz to co ma bart

ladna jest ale poł forum juz na niej smiga :naughty:

Opublikowano
pozdrawiam rs6 dobrze wyglada badz to co ma bart

ladna jest ale poł forum juz na niej smiga :naughty:

dokladnie tak... trzebaby cos bardziej ekstrawaganckiego... BBS albo MAMy fajnie wygladaja w rozmiarze 19.fajna jest tez taka czarna fela DOTZ

http://www.carztune.com/hanzo-rims-by-dotz

Opublikowano
  • Autor

tak myślałem ze ktoś skomentuje to że siedzę za kierownicą i nic wiecej mnie nie obchodzi :gwizdanie: ale swiatło jest ok nikogo nie razi, w przeciwieństwie do niektórych furmanek, które dosłownie oślepiają, wiec "nie czyń drugiemu co tobie nie miłe" wziąłem sobie do serca :evil:

Coś mi tu nie pasi... Philips Blue Vision świecą na żółto. Troszkę bledsze niż ori H6W ale nadal żółte..

Fajna niuńka. Plany dobrze rokują - na pierwszy ogień lakier na dole, zawiecha w dół i jakaś ładna fela ;)

masz całkowitą racje, to jest coś w podobie Blue Vision, ale producenta nie pamiętam, przyjął bym ze są to no name;]

No z tym lakierem to się wstrzymam, bo jednak zima to zima, pewnie nie jeden dodatkowy odprysk itp dojdą na lakierze po zimie, wiec za jednym zamachem dokładki i usunięcie ubytków.

Opublikowano

widziałem niunie w realu, masz wątpliwości co do mocy??? z tego co pamiętam na ul. Wojska Polskiego jest hamownia możesz podjechać i sprawdzić. Może wreszcie będzie jakiś kompan z PTB na wyjazdy na spoty :drunk::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

zrobię najpierw logi i zobaczę co jest grane. Jakie spoty, gdzie spoty:D w sumie mógłbym w końcu gdzieś skoczyć, np do łodzi bo tak to chyba najszybciej ze spotami;] :rolleyes:

Opublikowano

Ja mam do Ciebie prośbę czy możesz sprawdzić jakiej firmy masz żarówki H7. Interesuje mnie jakiś inny efekt niż żółty kolor a nie chcę inwestować w xenony. Słyszałem że looxlamp i titan są dobre ale sam tego nie sprawdzałem.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam do Ciebie prośbę czy możesz sprawdzić jakiej firmy masz żarówki H7. Interesuje mnie jakiś inny efekt niż żółty kolor a nie chcę inwestować w xenony. Słyszałem że looxlamp i titan są dobre ale sam tego nie sprawdzałem.

sprawdzałem czy gdzieś mam opakowanie od tych żarówek, niestety nie znalazłem, ale kupiłem je w inter-marche. Kolor szkła tych żarówek jest niebieski. [br]Dopisany: 25-09-2010, 17:17:23_________________________________________________No wiedz wczoraj miałem niemiły problem. :gwizdanie: :gwizdanie: przyciemniłem sobie szybki w lalce i chciałem zobaczyć jak to wygląda od środka z zamkniętymi drzwiami i się zatrzasnąłem :polew: miałem otwarte drzwi i wcisnąłem na pilocie domykanie szybki się zamknęły, wszystko ładnie pieknie położyłem kluczyki na stole w garażu wsiadłem do auta, zamknąłem drzwi i... problem :shocked: nie mogę wysiąść :embarrassed: dluzsza chwila kombinowania jednak nic nie pomogło i musiałem tylną szybkę potraktować z łokcia. Gdyby nie to ze szkoda szybki i autka to powiedział bym ze mocne szyby ma :audi:dopiero przy 3 uderzeniu z łokcia się posypała. Teraz już jest po sprawie ale czy była jakaś możliwość wyjścia z auta bez uszkadzania czegokolwiek?? Szybka juz zamówiona jutro bedzię, cena w miare normalna przy czym zamiennik był tańszy tylko o 30 pln

Opublikowano

nie lubisz zamkniętych pomieszczeń? a tak w ogóle w ostatnią sobotę koło 1 w nocy nie jeździłeś niunią po PTB a dokładniej koło MC w kierunku przejazdu na słowaka ???

Opublikowano

nie lepiej było po kogoś zadzwonić chociażby? słyszałem, że w b6 są z tym problemy właśnie...

Opublikowano
  • Autor

nie lubisz zamkniętych pomieszczeń? a tak w ogóle w ostatnią sobotę koło 1 w nocy nie jeździłeś niunią po PTB a dokładniej koło MC w kierunku przejazdu na słowaka ???

mozliwe;]

nie lepiej było po kogoś zadzwonić chociażby? słyszałem, że w b6 są z tym problemy właśnie...

telefon miałem na stoliku w garażu :D

Opublikowano

A to w środku nie ma przycisku otwierania drzwi obok klamki? :gwizdanie: