YATES Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam taki problem.Na szkiełku obydwu reflektorów przednich,idealnie na wysokości świateł mijania mam zmatowienie ,które znacznie osłabia strumień światła.Jak myślicie da się to czymś usunąć czy należy rozglkądać się za nowym kompletem relektorów ??? Kolejny raz trzeba poprawić temat za Ciebię [spedyt] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Jakie masz światełka/żarówki założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam H7 ,a lampy chyba Valeo.Nie wiem czemu się takie zmatowienie pojawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 U mnie też jest coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EndriuGiz Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 może macie za duże zarowki wstawione znaczy sie za duzo wat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 może macie za duże zarowki wstawione znaczy sie za duzo wat Mi też nasunęła się taka myśl w pierwszej chwili, warto sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No przecież do tych lamp jako mijania pasują tylko H7 inne nie podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No przecież do tych lamp jako mijania pasują tylko H7 inne nie podejdą. ale H7 tez moga byc duzej mocy http://moto.allegro.pl/item231431576_xenon_zarowki_h1_h4_h7_100w_blekitne_swiatlo_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Po kiepskim oświetleniu wnioskuję,że moje H7 są najmniejszej możliwej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Mam taki problem.Na szkiełku obydwu reflektorów przednich,idealnie na wysokości świateł mijania mam zmatowienie ,które znacznie osłabia strumień światła.Jak myślicie da się to czymś usunąć czy należy rozglkądać się za nowym kompletem relektorów ??? Kolejny raz trzeba poprawić temat za Ciebię [spedyt] U mnie to samo, a żarówy H7 standardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No pewnie was nie zdziwie, tym ze mam dokladnie taki sam problem A zarowki raczej standardowe........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Lakiernik może poprawic lampy z plastiku,polerka. Efekt troszeczkę lepszy ale bez rewelki.Nówka to nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No pewnie was nie zdziwie, tym ze mam dokladnie taki sam problem A zarowki raczej standardowe........ ej no nie zauważyłem tego, no ale na tych nowych żarówkach światła trochę lepiej świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 To moze umyj klosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Klosz ma na pewno czysty!Widzę że jest to problem wielu osób,ale nikt nie jest w stanie nam pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verus Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Też mam lekko przymatowiałe a dodatkowo mają sporo drobniutkich odprysków po kamieniach. Kupiłemtaką http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=70pastę do polerowania i poprawiło się ale minimalnie.. Jak efekt się pogłębi trzeba będzie wymienić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 U mnie nie jest porysowany klosz tylko tak jakby zmatowienie od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi