Bart-S Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy no ja też dzisiaj piwko sobie chlapnę może nawet dwa :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek jaka pogoda nad morzem?
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy Żeby wypocząć po ciężkim tygodniu pracy, a nie się najebać i mieć dziurę od pt do nd. Co to za frajda nic w weekendu nie pamętać :>
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy no ja też dzisiaj piwko sobie chlapnę może nawet dwa :gwizdanie: ja wczoraj pilem piwko dzisiaj bardziej szlachetny trunek [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:12_________________________________________________ A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy Żeby wypocząć po ciężkim dniu pracy, a nie się najebać i mieć dziurę od pt do nd. Co to za frajda nic w weekendu nie pamętać :> jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> kazda forma relaksu jest dobra
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek jasne że wezmę... breloczki też, może ktoś będzie chętny [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:13_________________________________________________ A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy no ja też dzisiaj piwko sobie chlapnę może nawet dwa :gwizdanie: ja wczoraj pilem piwko dzisiaj bardziej szlachetny trunek [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:12_________________________________________________ A ci znowu tylko % w głowie od czego sa weekendy Żeby wypocząć po ciężkim dniu pracy, a nie się najebać i mieć dziurę od pt do nd. Co to za frajda nic w weekendu nie pamętać :> jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> kazda forma relaksu jest dobra :polew:
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> albo filet z piersi... też bez kostek jest przecież...
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek ale sami sobie zrobiliście taki wypad czy z kimś ... jak sami to piękna sprawa ze znajomymi też piękna a z rodziną też piękna ... zazdroszczę :good:
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> albo filet z piersi... też bez kostek jest przecież... smazone cycki mowisz? jak w "kilerze"
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 ale sami sobie zrobiliście taki wypad czy z kimś ... jak sami to piękna sprawa ze znajomymi też piękna a z rodziną też piękna ... zazdroszczę :good: Prawie jak baca wypasający owce
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek ale sami sobie zrobiliście taki wypad czy z kimś ... jak sami to piękna sprawa ze znajomymi też piękna a z rodziną też piękna ... zazdroszczę :good: podsumowując: piękna sprawa
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> albo filet z piersi... też bez kostek jest przecież... smazone cycki mowisz? jak w "kilerze"
Azunia Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jeden lubi karczek, drugi lubi mostek, a ja lubie cipke bo tam nie ma kostek :> albo filet z piersi... też bez kostek jest przecież... smazone cycki mowisz? jak w "kilerze" byle nie moje
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 spadam posprzatac w chacie... do pozniej
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 a gdzie stacjonujecie ? Mielno, hotel Meduza. Właśnie siedzę w restauracji i gapię się na Morze Azunia no nie wiem właśnie, jeśli dojedziemy to późno - może zabierz na wszelki wypadek ale sami sobie zrobiliście taki wypad czy z kimś ... jak sami to piękna sprawa ze znajomymi też piękna a z rodziną też piękna ... zazdroszczę :good: podsumowując: piękna sprawa nooooo piękna sprawa :polew: [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:20_________________________________________________ spadam posprzatac w chacie... do pozniej :polew:
Yelo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 spadam posprzatac w chacie... do pozniej Sprzątaj, sprzątaj, jutro masz spota, więc trzeba ładnie gości przywitać :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 spadam posprzatac w chacie... do pozniej :polew: z czego sie lejesz? [br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:21_________________________________________________u mnie tylko ja tak ladnie w chacie porzadek zrobie
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 no bo śmiesznie jakoś to zabrzmiało
Bart-S Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Z przyjaciółmi się wybraliśmy - pogoda jest ładna. Na zmianę chmurki i słońce ale nie pada Spacer już był... Teraz dziewczyny siedzą w SPA a my wróciliśmy z basenu i sączymy piwko w restauracji Generalnie fajnie jest - w końcu odpoczywam po kolejnych modyfikacjach ...skoro tak polecacie, zapytam się czy smażone cycyki tu podają
Madas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 spadam posprzatac w chacie... do pozniej Sprzątaj, sprzątaj, jutro masz spota, więc trzeba ładnie gości przywitać :gwizdanie: myślisz że Nikuś jest właścicielem hali garażowe w KC
Rekomendowane odpowiedzi