Młodzik Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 dobry!! dzięki NIKUŚ za pomoc dzisiaj :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a ja sie dowiedzialem na fajrant ze w sobote na 10.30 ide do pracy... mam do postawienia 18 kompow [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ktore w piatek po 17 bede sciagal z biurek bo baby znowu sie beda przesiadac. jedna przodem do okna druga tylem trzecia bokiem tylem do korytarza :wallbash: kuzwa jak "dzien swira" kim ty tam jesteś w firmie ?? info ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 a ja sie dowiedzialem na fajrant ze w sobote na 10.30 ide do pracy... mam do postawienia 18 kompow [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ktore w piatek po 17 bede sciagal z biurek bo baby znowu sie beda przesiadac. jedna przodem do okna druga tylem trzecia bokiem tylem do korytarza :wallbash: kuzwa jak "dzien swira" kim ty tam jesteś w firmie ?? info ?? serwisant ale czasem sa takie relokacje ( w ramach pietra, albo miedzy pietrami albo miedzy budynkami...)[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:36_________________________________________________ dobry!! dzięki NIKUŚ za pomoc dzisiaj :notworthy: spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 to co .... nikt się nie deklaruje ??? to co z tym wyjazdem - duupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolowoj Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kurcze pieczone Ja bym się z wami śmignął chociaż was wogle jeszcze nie znam, ale niestety w sobote mam koncert w Andersi z orkiestra i nie dam rady. Pozdro. A tak wogle to fajnie by było w niedziele cos wykąbinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja nie jadę w sobotę, cierpię ostatnio na brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 to co .... nikt się nie deklaruje ??? to co z tym wyjazdem - duupa ? ja chetnie pojade ale finansowo sie teraz nie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 to co .... nikt się nie deklaruje ??? to co z tym wyjazdem - duupa ? ja chetnie pojade ale finansowo sie teraz nie wyrobie ok wiadoma sprawa ... nie zawsze jest tak jak człowiek zaplanuje .... może wobec tego przełożymy to na inny termin, tym bardziej że na wątku Pilskim też wyraźnych deklaracji udziału nie ma .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 może wobec tego przełożymy to na inny termin, tym bardziej że na wątku Pilskim też wyraźnych deklaracji udziału nie ma .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 może wobec tego przełożymy to na inny termin, tym bardziej że na wątku Pilskim też wyraźnych deklaracji udziału nie ma .... ale co jeszcze w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 nie no w tym roku to już dajmy może sobie spokój, każdy ma pewnie urwanie głowy a jak nie ma to bankowo mieć będzie przed świętami .... po nowym roku coś się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 jak dla mnie to może być jakoś między świętami a sylwkiem, albo dopiero w połowie lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ja między świętami a sylwkiem też sie pisze, lub cały styczeń też mam wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja miedzy swietami a sylwkiem to mam niezly zapierdziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 no to jakos sie zgadamy... a Ty Wojtek do polowy lutego nie znajdziesz jednego dnia wolnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja miedzy swietami a sylwkiem to mam niezly zapierdziel trzeba pić, żeby żyć [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:44_________________________________________________ no to jakos sie zgadamy... a Ty Wojtek do polowy lutego nie znajdziesz jednego dnia wolnego? nie obiecuje 17 zaliczeń (egzamów) + konkurs + pierwszy rozdział magisterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 i nie mow ze 24h na dobe bedziesz sie uczyl bo nawet kujoni tyle nie ryja [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________zreszta dzien przerwy Ci sie przyda zeby umysl odpoczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 wychodzi na to że Wojtek to więcej niż kujon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 wychodzi na to że Wojtek to więcej niż kujon dobrze sie kamufluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi