Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

a ja sie dowiedzialem na fajrant ze w sobote na 10.30 ide do pracy... mam do postawienia 18 kompow :confused4:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ktore w piatek po 17 bede sciagal z biurek bo baby znowu sie beda przesiadac. jedna przodem do okna druga tylem trzecia bokiem tylem do korytarza :wallbash: :wallbash: kuzwa jak "dzien swira" :wallbash:

kim ty tam jesteś w firmie ??

info ??

a ja sie dowiedzialem na fajrant ze w sobote na 10.30 ide do pracy... mam do postawienia 18 kompow :confused4:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ktore w piatek po 17 bede sciagal z biurek bo baby znowu sie beda przesiadac. jedna przodem do okna druga tylem trzecia bokiem tylem do korytarza :wallbash: :wallbash: kuzwa jak "dzien swira" :wallbash:

kim ty tam jesteś w firmie ??

info ??

serwisant :decayed: ale czasem sa takie relokacje ( w ramach pietra, albo miedzy pietrami albo miedzy budynkami...)[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:36_________________________________________________

dobry!!

dzięki NIKUŚ za pomoc dzisiaj :notworthy: :notworthy: :notworthy:

spoko :good:

to co .... nikt się nie deklaruje ??? to co z tym wyjazdem - duupa ?

ja chetnie pojade ale finansowo sie teraz nie wyrobie :kwasny:

to co .... nikt się nie deklaruje ??? to co z tym wyjazdem - duupa ?

ja chetnie pojade ale finansowo sie teraz nie wyrobie :kwasny:

ok wiadoma sprawa ... nie zawsze jest tak jak człowiek zaplanuje .... może wobec tego przełożymy to na inny termin, tym bardziej że na wątku Pilskim też wyraźnych deklaracji udziału nie ma .... :)

może wobec tego przełożymy to na inny termin, tym bardziej że na wątku Pilskim też wyraźnych deklaracji udziału nie ma .... :)

:good:

ale co jeszcze w tym roku?

nie no w tym roku to już dajmy może sobie spokój, każdy ma pewnie urwanie głowy a jak nie ma to bankowo mieć będzie przed świętami .... po nowym roku coś się pomyśli :decayed:

Ja miedzy swietami a sylwkiem to mam niezly zapierdziel :kox:

trzeba pić, żeby żyć :kox:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:44_________________________________________________

no to jakos sie zgadamy... a Ty Wojtek do polowy lutego nie znajdziesz jednego dnia wolnego? :cool1:

nie obiecuje :cool1: 17 zaliczeń (egzamów) + konkurs + pierwszy rozdział magisterki :kox::wallbash:

i nie mow ze 24h na dobe bedziesz sie uczyl bo nawet kujoni tyle nie ryja :cool1::naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________zreszta dzien przerwy Ci sie przyda zeby umysl odpoczal :wink4: