Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O żesz, nie zauważyłem, że to w sobotę, w takim razie nie jest takie pewne, że pojedziemy. U mnie sobota to prawie jak dzień pracujący często...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 08:53_________________________________________________tutaj ciagle pada :kwasny:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 08:54_________________________________________________a w sobote ma sniegiem posypac :shocked:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 08:56_________________________________________________to sie bedzie dobrze w sniegu pracowac :disgust:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:02_________________________________________________uciekam do roboty, milego dzionka wszystkim zycze [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:03_________________________________________________narta
Opublikowano
:hi: u nas w poniedziałek śnieg a ja w samolocie do ciepłego Londynu :)
Opublikowano

:hi: u nas w poniedziałek śnieg a ja w samolocie do ciepłego Londynu :)

snieg bedzie przez cala godzine bo pozniej zrobi sie ciapa przy tych +4st :gwizdanie:

Opublikowano

cześć :hi:

pamiętacie o sobocie ?? Kto się piszę ??

Opublikowano

ja chetnie pojade ale cienko z kasa na paliwo wygladam :confused4: i jeszcze wczoraj mnie ubezpieczalnia pocieszyla ze do 25.12 mam zaplacic 670zl raty ubezpieczenia na auto a myslalem ze ok 400 :wallbash:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 13:41_________________________________________________najwygodniej jakbym sie z kims zabral... a jeszcze czekam az Ilona mi potwierdzi czy jedzie czy nie...

Opublikowano

to co będzie z tym spotem ...

Opublikowano

ilu jest w ogole chetnych poza Toba i mna? Vario cos pisal ale nie potwierdzil konkretnie... :mysli:

Opublikowano

najwygodniej jakbym sie z kims zabral... a jeszcze czekam az Ilona mi potwierdzi czy jedzie czy nie...

tylko wtedy to każdy będzie chciał się z kimś zabrać i obawiam się że pojedzie 1 albo 2 auta i to już jak dla mnie spot średnio się opłaca ... niech inni w ogóle się wypowiedzą ...

Opublikowano

najwygodniej jakbym sie z kims zabral... a jeszcze czekam az Ilona mi potwierdzi czy jedzie czy nie...

tylko wtedy to każdy będzie chciał się z kimś zabrać i obawiam się że pojedzie 1 albo 2 auta i to już jak dla mnie spot średnio się opłaca ... niech inni w ogóle się wypowiedzą ...

jak zwykle sie okaze ze deklarowalo sie dziesieciu a zostalismy sami w dwojke :confused4:

Opublikowano

dlatego jeżeli nikt się nie zdeklaruje do jutra to trzeba odwołać ten wyjazd bo wstydu się tylko najemy :evil:

Opublikowano

No ja myślałem, że wiecej autek pojedzie a w 2 auta to średnio mi się uśmiecha jechać

BTW co się dzieje z Musashim, dawno go na forum nie widziałem

Opublikowano

dlatego jeżeli nikt się nie zdeklaruje do jutra to trzeba odwołać ten wyjazd bo wstydu się tylko najemy :evil:

:bry:

ja będe na 99%

w którym miejscu zbiórka?

Opublikowano

jeżeli będzie minimum 5 aut to pojedziemy jeśli nie to odpuszczamy co ?

Opublikowano

kużwa ja nie wiem jeszcze czy pojade ,a wiem miałem jechać ale zobacze ale jak na razie jest 50 na 50 a czy jest jeszcze oprócz tego wyjazdu jakies spotkanie za tydzień przed świętami czy nie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 17:37_________________________________________________a tak poza tym to :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: wszystkim

Opublikowano

coś na pewno będzie przed świętami :)

Opublikowano

coś na pewno będzie przed świętami :)

to dobrze wtedy napewno dotre na miejsce :good:
Opublikowano

Ja póki co siedzę z Bolesławcu, jutro będę pewnie wracał. Zobaczę, co będe miał do przygotowywania w firmie po powrocie. Ale znając życie w sobotę będzie ciężko.

Opublikowano

a ja sie dowiedzialem na fajrant ze w sobote na 10.30 ide do pracy... mam do postawienia 18 kompow :confused4:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 20:14_________________________________________________ktore w piatek po 17 bede sciagal z biurek bo baby znowu sie beda przesiadac. jedna przodem do okna druga tylem trzecia bokiem tylem do korytarza :wallbash: :wallbash: kuzwa jak "dzien swira" :wallbash: