Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: siema z rana chlopaki :wink4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 07:48_________________________________________________flaczki wymienine w aduni wiec mozna znow pare tysiaczkow smignac :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 07:50_________________________________________________wstawac spiochy , szkoda dnia :naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 07:59_________________________________________________musze uklecic sobie jakies sniadanko :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 08:14_________________________________________________juz pojadlem :wink4:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chciało ci się tak wstawać wcześnie ?? :mysli:

jak tam można na wakacach

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

chciało ci się tak wstawać wcześnie ?? :mysli:

jak tam można na wakacach

moze i mi sie nie chcialo ale syna na basen musze wozic no i po buleczki do sklepu ktos musi jechac :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 09:55_________________________________________________

czesc Tomku,zasypalo juz Kalisz? :naughty:

Opublikowano

nie wiem jestem w Tbg u nas lekka odwilż a śnieg jest :)

Opublikowano

ja mialem dzis z ranca-6 no i sneg tez lezy :kwasny: .sluzby drogowe jak zwykle zaskoczone bo jak to zima snieg i wycieram teraz podwozie o ten snieg

Opublikowano

czesc :)

Opublikowano

Ja dzisiaj rekor zimowy Lexem pobiłem 1.20 Poznań - Kalisz :)

Opublikowano

czesc :)

:hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 10:11_________________________________________________

:hi:, :shocked: tos Ty waryiot jest :decayed:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 10:12_________________________________________________ale musze sie tez Bartas pochwalic . ja szarpnolem w wigilie trase Solingen - Poznan w 6,5 h moj rekord zimowy

Opublikowano

blind, audicą to był najdłuższy zimowy czas 1.20 ale Lexem to rekord hihi, nowy zawias robi swoje :evil:

Opublikowano
Opublikowano
:bry::hi::decayed:
Opublikowano

masakra! szeroko :shocked:
Opublikowano

Wicek jak na RWD bez kontroli trakcji to rozsądny :evil: czas. Mój rekord w Audi A4 2.0 TDI bez gwintu i czipa i 18'' tzw. na zwyklaku, to przez cały Kalisz do obrzeży Poznania tj. Antoninek, 145 km czyli przez Konin w niedzielę to 60 min ale wtedy ostro było :)[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:36_________________________________________________Aha, Audicą nigdy nie jechałem z Poznania do Kalisza dłużej niż 1.20 a jak już tzn. ostro śnieg napierdzielał, raz nie mogłem zjechać z A2 na Wrześnię bo zjazdu nie było widać.

Opublikowano

Na Wrześnie ładnie się leci ten kawałek tyko strasznie wpieniają te szykany i fotoradary - nie wiadomo który działa a który puszka. Jak ktoś tam jeździ częściej to pewnie ma obcykane...

Ja tam z 2 razy na rok, ostatnio jakiś van posadził się na "nie poznańskich blachach" na zderzaku i czy jechałem 80 km/h czy 160 km/h on za mną... aż musiał raz się z nim zrównać kto w środku jedzie :rolleyes:

Opublikowano

Wicek jak na RWD bez kontroli trakcji to rozsądny :evil: czas. Mój rekord w Audi A4 2.0 TDI bez gwintu i czipa i 18'' tzw. na zwyklaku, to przez cały Kalisz do obrzeży Poznania tj. Antoninek, 145 km czyli przez Konin w niedzielę to 60 min ale wtedy ostro było :)[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:36_________________________________________________Aha, Audicą nigdy nie jechałem z Poznania do Kalisza dłużej niż 1.20 a jak już tzn. ostro śnieg napierdzielał, raz nie mogłem zjechać z A2 na Wrześnię bo zjazdu nie było widać.

:decayed: to pewnie masz juz ze 20 punktów [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:55_________________________________________________ja jak jechałem na weekend nad morze to zaliczyłem dwa radary oczywiście nie widziałem ich :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________vario ale ty jesteś kat na samochody :decayed:
Opublikowano

Punktów "0" :evil: za prędkość jeszcze nie dostałem :evil:, jak się zrobiło 200 tys km tą samą drogą w 2,5 roku to znam każdą małą dziurkę w asfalcie :)

Opublikowano

no tak stary wyjadacz :gwizdanie: pewnie nie jeden cie zna na tej trasie :cool1:

Opublikowano

Bo teraz takie śmieszne dziwadła stawiają które wtapiają się o otoczenie... :przebiegly:

http://www.rybnik.com.pl/pliki/v2/straz_miejska/fotoradar_maszt.jpg

A w dłuższą trasę to tylko jakaś navi z bazą fotoradarów i CB radio.

Ale i tak przypadki się zdarzają, że pan z czerwoną latarką na środku drogi wyrośnie, eh i to jeszcze w pierwszy dzień świąt... 103 na zabudowany, :embarrassed: dobrze, że za mostem nie stali bo testowałem nową nawierzchnie... :evil: