Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Poznaniu będę 28.01 na chwilę to wtedy się gdzieś umówimy , bo później jedziemy firmowym do wawki na imprę

ok nie ma problemu żadnego ... dawaj na łącza :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzien dobry :hi:

Opublikowano

hejka kooope lat , co tam w świecie sexu biznesu :naughty:
Opublikowano

"zaginął piękny świat miłości i pokoju dookoła tylko są skurrrwiele" - Zakon żebrzących

Opublikowano

"zaginął piękny świat miłości i pokoju dookoła tylko są skurrrwiele" - Zakon żebrzących

jakze pesymistyczna ocena otaczajacego swiata :mysli:

przyjdzie wiosna bedzie lepiej :naughty:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 17:34_________________________________________________

hejka kooope lat , co tam w świecie sexu biznesu :naughty:

wszystko pieknie gdyby nie zima wokol, ktora ma trwac do konca lutego :confused4:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 17:40_________________________________________________

elo ziomy - muszę się Wam pochwalić , kupiłem mieszkanko w tbg 60m2 , 2pokoje + salon z aneksem kuchennym jestem happi :dance: :dance:

gratulacje, jednak szkoda, ze nie w wlkp :confused4:

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

grunt to dobry PR :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

dzień dobry :naughty:

Opublikowano

dzień dobry :naughty:

dobranoc :naughty:

Opublikowano

czesc spioszki :hi:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 07:20_________________________________________________wczoraj wieczorem jechalem na wioche pod tytulem Mórka i uwierzcie mi ze drogi na tych wiochach sa lepiej odsniezone niz w miastach.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 07:22_________________________________________________jakis idiota przejechal odsniezarka kolo mojej chaty i zostawil margines pol metra wiec jak ja qwa mialem wyjechac z pod tego domu :kwasny:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 07:26_________________________________________________przejechal niby glówna droga i wszystkie boczne z..... na pól metra. qwa z....... to malo, zero wyobrazni u tych ludzi.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 07:28_________________________________________________czesc Tomku. rozumiem ze narazie zalatwiasz jeszze sprawy papierkowe odnosnie mieszkanka

Opublikowano

aaaa, jak dobrze wtać skoro świt :)

dzień dobry :hi:

Opublikowano

czesc Michu. wolne dzisiaj?[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 09:37_________________________________________________ja w piatek smigam do Mielna :disgust:, wcale mi sie nie chce. ale obiecalem tesciowej :wallbash:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

czesc Michu. wolne dzisiaj?

niestety... tylko dłużej pospałem i do pracy po 10 przyjechałem :decayed:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 10:38_________________________________________________ :mysli:

Opublikowano

co tak móżdżysz :naughty:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 14:34_________________________________________________czego do Battalionu nie chcesz należeć :cool1: , przecież masz fajne autko :cool1::kox:

Opublikowano

a co tam się robi w tym batalionie? :cool1:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 14:37_________________________________________________

co tak móżdżysz :naughty:

sprawdzałem IP :decayed:

Opublikowano

jak co, spamujesz i należysz :kox: :kox: :polew: :polew:

Opublikowano

a dostane w podpis "B5 Battalion member #..."? :naughty:

Opublikowano

a dostane w podpis "B5 Battalion member #..."? :naughty:

nie wprowadzamy numerków , możesz se siepnąć avatara lub podpis B5; Tighter than your girlfriend :naughty: :naughty:
Opublikowano

:polew: nie doliczyłbyś się jak Poziu :polew:

to weź mnie tam zapisz :decayed: a jak będziesz w Poz to kupie naklejkę za te czy piendziesiont :decayed: