blind1 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 musze spadac, wziac sie juz do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 znak stop jest równoznaczny ze znakiem ustąp pierwszeństwa z tą różnica że musisz się zatrzymać. jeśli jest to skrzyżowanie równorzędne to pojazd B chcąc skręcić w lewo musi ustąpić pierwszeństwa pojazdowi A jadącemu prosto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 znak stop jest równoznaczny ze znakiem ustąp pierwszeństwa z tą różnica że musisz się zatrzymać. jeśli jest to skrzyżowanie równorzędne to pojazd B chcąc skręcić w lewo musi ustąpić pierwszeństwa pojazdowi A jadącemu prosto. jest to droga na osiedlu nie ma żadnych innych znaków .. czyli ci od znaku STOP jadą zawsze na końcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 moim zdaniem nie... jeśli masz stop musisz się zatrzymać. jeśli mimo to jesteś z prawej strony przed pojazdem B to masz przed nim pierwszeństwo. ale na 100% nie potwierdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 cześć i czołem to jak 31 wpadnie ktos przebadać po raz pierwszy moje audi ... :gwizdanie: ?? wpadaj ktoś na bank Ci zbada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to fajno bo pare problmów mam typu pisze mi ciagle zapal światła nie działa oświetlenie w środku nie działa orginalny centralny chodzi o otwieranie z kluczyka i pewnie inne o których nie wiem :gwizdanie: sie zobaczy... ale bede napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 siamka vario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 siemka Vario , Lex się widzę buduje , nagroda strucel roku gwarantowana hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ive bez przesady ma śmigać i tyle, spalanie spadło 1,5 L to się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to teraz w mieście ile wynosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 to teraz w mieście ile wynosi? jak wleje dizla do beny to trochę mniej spali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Miasto prawie nie śmigam ale ok 16 a trasa 12,2 wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Miasto prawie nie śmigam ale ok 16 a trasa 12,2 wychodzi a ja nażekam że mi 6 zaczął w zimę palić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 robimy w sobotę kręgle Trzeniu będzie w week w Poznaniu do tego Duluki pisał żeby wyjść ...więc może robimy wypad ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 robimy w sobotę kręgle Trzeniu będzie w week w Poznaniu do tego Duluki pisał żeby wyjść ...więc może robimy wypad ?????? No w końcu jakaś decyzja???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 tak się sympatycznie składa że w sobotę Ilona ma nockę więc ja mam wolne ale będę przed wypłatą więc wpadnę na piwko pokibicować tylko dajcie znać gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 ja też wpadnę tylko na 2 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi