Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piechol, wybierz konkretny model to podam Ci cenę ... tylko trzeba czasem poczekać 3-4 dni .. aż będzie zamówienie bo inaczej to płacisz za kuriera[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:45_________________________________________________Blind .. jak jutro będziesz w Poznaniu ?[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 13:45_________________________________________________

Piechol - tylko Logitech :) Swego czasu pracowałem na MX700 - meeeega mysz :good:

pracowałem czy grałem :P ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z myszek polecam logitecha VX nano. na 2 paluszki AAA. Mi przy używaniu po ok 8h dziennie trzyma 2miesiące :evil:

Opublikowano
:hi: blind mieszkam w Swarzędzu i byłem koło Agrobexu oddać film do wypożyczalni i wjechałem do Carrefoura, jak miałem 4 pomaranczowe światła w grillu to ja, w Swarzędzu jest jeszcze srebrne F150 ale nowszy model. Mnie najłatwiej po bulgocie z wydechu poznać :)
Opublikowano

siemka :) poleci ktoś jakąś w miarę spoko mysz bezprzewodową? nie musi być super mała (nawet lepiej jakby była normalnych rozmiarów :wink4:), ważne żeby bateria trochę trzymała i żeby się "nie gubiła" :gwizdanie:

ja kupiłem Logitech M195 z nano odbiornikiem 2.4GHz i jest sii :good:

na allegro była za 49 zł, sklep w Poznaniu

http://allegro.pl/klasyczna-i-tania-myszka-logitech-m195-poznan-i1376496970.html

Opublikowano

ja używam logitecha v270 myszka podłączona do lapa przez wbudowany bluetooth

logitech_v270.jpg

ogólnie przez pierwsze 2 lata chodziła bez zastrzeżeń - teraz od pół roku gubi czasem zasięg na ok 20-30 sekund i ponownie się łączy.

krótko trzymają baterie - ok miesiąca bez wyłączania myszy

Opublikowano

odbiornik 2.4 GHz jest efektywniejszy niż bluetooth :wink4:

Opublikowano

siemka :) poleci ktoś jakąś w miarę spoko mysz bezprzewodową? nie musi być super mała (nawet lepiej jakby była normalnych rozmiarów :wink4:), ważne żeby bateria trochę trzymała i żeby się "nie gubiła" :gwizdanie:

http://allegro.pl/klasyczna-i-tania-myszka-logitech-m195-poznan-i1376496970.html

nikuś a ta twoja mysz normalnie pracuje bez przerwań bo mnie to przerywanie zaczyna irytować troche i też szukam se nowej taniej myszy z nano odbiornikiem lub zestawu nano żeby do lapka podłączyć - zasięg jaki ma ?

10-15 metrów czy 2 metry ??

[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:01_________________________________________________

odbiornik 2.4 GHz jest efektywniejszy niż bluetooth :wink4:

ma wadę bo zajmuje gniazdo usb, z 3 tylko portów dostępnych wolałem nie ograniczać sie jeszcze bardziej dlatego bluetooth był. teraz szukam czegoś z nano bo chcę lapa podłączyć do TV lcd-ka i lapem sterować z wyrka

Opublikowano

ale dyskusje wywołałem :naughty:

ja chyba postawie na jedną z tych:

1) Logitech VX nano -> nie podoba mi się ułożenie klawiszy na lewym przycisku :kwasny:

2) Logitech Anywhere Mouse MX™ -> wszystko ładnie pięknie, tylko jest na dwie AA i może być ciężkawa... :disgust:

ale ja jestem qwa wybredny... :kox:

:decayed:

Opublikowano

nikuś a ta twoja mysz normalnie pracuje bez przerwań bo mnie to przerywanie zaczyna irytować troche i też szukam se nowej taniej myszy z nano odbiornikiem lub zestawu nano żeby do lapka podłączyć - zasięg jaki ma ?

10-15 metrów czy 2 metry ??

5m na pewno... więcej nie sprawdzę bo nie mam jak :decayed:

Opublikowano

pracowałem czy grałem :P ?

Grałem... duuuużo grałem :decayed: Pierwszy raz spotkałem się z tym aby mysz była tak dokładna (do tego bezprzewodowa). Tylko wtedy inne technologie były (2003/2004).

Opublikowano

Wojtas... z prostych myszek polecam M215 fajna myszka a już posiada Unifying

VX nano to jest klasa sama w sobie, ale dużą myszką, dobra do prac graficznych i dla kogoś kto lubi czuć co ma pod ręką :P

jeśli chcesz mieć myszkę na BT to proponuję M555b, która ma dodatkowy zaczep (jakbyś chciał przyczepić do klapy notka) i chodzić z wolną ręką :) (coby się nie zgubiła)

świetną opinie mają też myszki M305...

jakby co daj znać podam ceny w jakich mogę je mieć :)

Opublikowano

pisze PW :decayed:

Opublikowano
:hi: ja mam 2 myszki Microsoftu, jedna większa w pracy i druga mniejsza w domu, domowa i w pracy bezprzewodowa, w pracy trzymają bateryjki ok 6 miesięcy bez wyłączania myszki, domowa jest wyłączalna poprzez wsadzenie w mysz transpondera, mam ją już prawie rok bez wymiany baterii, innej myszki niż Microsoftu nie kupię
Opublikowano

pisze PW :decayed:

masz odpowiedź :)

Opublikowano

VX nano to jest klasa sama w sobie, ale dużą myszką, dobra do prac graficznych i dla kogoś kto lubi czuć co ma pod ręką :P

jeśli chcesz mieć myszkę na BT to proponuję M555b, która ma dodatkowy zaczep (jakbyś chciał przyczepić do klapy notka) i chodzić z wolną ręką :) (coby się nie zgubiła)

mój model to M195 ale pod spodem myszki tez jest napisane M215 :mysli:

Opublikowano

mój model to M195 ale pod spodem myszki tez jest napisane M215 :mysli:

chyba masz M195, one są w tej samej budzie tylko różnią się środkiem.... i jak pisałem M215 choć nigdzie to nie pisze obsługuje Unifying

Opublikowano

ja przy laserku mam czerwoną gwiazdkę i napisane M215 choć na kartoniku jest M195. żadnych dodatków nie będę podłączał więc unifying nie jest mi potrzebny...

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

co tam Adaś słychać ciekawego?