Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pada snieg, pada snieg tralalal :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

już przestało :wink4: a od jutra odwilż :gwizdanie:

Opublikowano

no to się czyściej zrobiło ... ładnie bielutko[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:42_________________________________________________ :hi:

Pierwszy raz przed Blindem w 2011 :)

Opublikowano

dobelek :hi:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 07:33_________________________________________________

no to się czyściej zrobiło ... ładnie bielutko[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:42_________________________________________________ :hi:

Pierwszy raz przed Blindem w 2011 :)

oj raz sie Tobie udalo w tym nowym roku :wink4:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 07:36_________________________________________________Karolw sobote i w niedziele bede w poznaniu ,jak nie bedzie spota to mozemy sie gdzies trafic w sprawie tego gps-a

Opublikowano

Siem Wam :hi:

Chłoposzki... mam pytanie :) Jaki kabel polecacie do VAG-a :)

Opublikowano

taką ładną zimę mieliśmy :(

Opublikowano

czas najwyższy na wiosnę... :>

Opublikowano

B@rt-s .. to teraz możesz tutaj zaglądać ;)

http://poznan.miastodzieci.pl/[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:33_________________________________________________

czas najwyższy na wiosnę... :>

poczekaj .. zobaczysz ile ludzi po weekendzie będzie chorych - wszyscy nadal się ubierają jakby było -10

to zatęsknisz za zimą :P

Opublikowano

B@rt-s .. to teraz możesz tutaj zaglądać ;)

http://poznan.miastodzieci.pl/[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:33

Nie jest tak źle, do chrzcin mam spokój z prezentami :)

Kurcze kogo mamy na blachach PZ - srebrny avant B7 z czarną naklejką A4K na klapie bagażnika? Kierowca w okularach - pomyliłem go dziś z Madasem :)

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 08:11_________________________________________________vario czy to moze Ty wczoraj miedzy 19 a 20 smigales po swarzedzu?

Opublikowano

siemka :) poleci ktoś jakąś w miarę spoko mysz bezprzewodową? nie musi być super mała (nawet lepiej jakby była normalnych rozmiarów :wink4:), ważne żeby bateria trochę trzymała i żeby się "nie gubiła" :gwizdanie:

Opublikowano

siemka :) poleci ktoś jakąś w miarę spoko mysz bezprzewodową? nie musi być super mała (nawet lepiej jakby była normalnych rozmiarów :wink4:), ważne żeby bateria trochę trzymała i żeby się "nie gubiła" :gwizdanie:

czesc Wojtasie, moze lepiej kup jakas myche z ladowarka wtedy problem wytrzymalosci baterii zniknie :wink4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:06_________________________________________________a co z tym jutrzejszym spotem :mysli:

Opublikowano

moze lepiej kup jakas myche z ladowarka wtedy problem wytrzymalosci baterii zniknie :wink4:

dopiero się rozglądam właśnie, ale to jest dobry pomysł :good: a jakiś konkretny model ktoś używa?

Opublikowano

moze lepiej kup jakas myche z ladowarka wtedy problem wytrzymalosci baterii zniknie :wink4:

dopiero się rozglądam właśnie, ale to jest dobry pomysł :good: a jakiś konkretny model ktoś używa?

zerknij na komputronika, pewnie znajdziesz cos[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:44_________________________________________________a kupisz w media albo w saturnie, dla mnie komputronik ma za wysokie ceny. wchodze tam zeby zerknac na opinie albo jak jestem niezecydowany i porownuje sobie sprzet[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:50_________________________________________________zaraz zmykam do m1 :wink4:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 11:37_________________________________________________

uzywam logitecha - http://www.logitech.com/pl-pl/mice-pointers/mice/devices/7108 :good:

Opublikowano

Piechol - tylko Logitech :) Swego czasu pracowałem na MX700 - meeeega mysz :good:

Opublikowano

Piechol - tylko Logitech :) Swego czasu pracowałem na MX700 - meeeega mysz :good:

ja od 4 lat używam w chacie G5 i jest nie do zajechania :good: ale teraz potrzebuje do roboty bezprzewodową (chociaż jestem sceptycznie nastawiony :mysli:)

patrzyłęm właśnie na nią i na tą: http://www.logitech.com/pl-pl/for-business/products/mice-presentation-devices/devices/4900

ta fajniejsza, bo czarna, ale tamta ma lepiej przyciski rozstawione :) a jak z baterią przy używaniu z 10 godzin dziennie? :decayed: