Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że najlepiej wybrać się do sklepu gdzie handlują rowerami i się przymierzyć. Wtedy będziesz wiedział jaki sprzęt jest najlepszy dla Ciebie :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja przywaliłem z 85 na 95 w pół roku i mam już dosyć, wyglądam jak jakiś czołg z oponami na froncie, (niestety uwielbiam się objadać tym co żona przygotuje i piwkować więc masa idzie masakrycznie szybko) chcę się zapisać na jakiś boks albo krav mag'ę, muszę zacząć szukac czegoś konkretnego, jak pójdę na samą siłkę to pewnie po 3 miechach na 100+ bym wrzucił a nie na tym mi zależy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 08:37_________________________________________________co tam łotry z rana?

Opublikowano

doberek :hi: :hi:

Opublikowano

doberek :hi: :hi:

czesc Adamie

Opublikowano

cześć Pietrek :)

Opublikowano

kurde wczoraj bylo tu goraco jak w piekle a dzis leje :disgust:

Opublikowano

u nas słoneczko świeci :naughty:

popołudniu się chyba poopalam :>

Opublikowano

takiemu to dobrze , ja musze do pracy zapidalac :disgust:

Opublikowano

miałeś dzisiaj pracować :P

PS.

jasne wnętrze auto .. kto jest za :D

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252499_10150274944213689_707168688_8975788_7233961_n.jpg

Opublikowano

miałeś dzisiaj pracować :P

PS.

jasne wnętrze auto .. kto jest za :D

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252499_10150274944213689_707168688_8975788_7233961_n.jpg

jak dla mnie to kolor troche :thumbdown:

Opublikowano

Madas ja kupiłem młodej Wheelera PRO 600 używanego (ze 30-40km przebiegu) rozmiar ramy 17.5" pasuje i na 11-tolatkę i na mnie :D

PS.

Jeśli planujesz regularnie jeździć to można kupić nowy ..

.... w niedzielę latałem po polach na Morasku i 3x mijałem jakąś rodzinkę na rowerach

za ostatnim razem już prowadzili rowery :) ... (tylko ja biegałem "w poprzek" a Oni po prostej .. a pewnie po powrocie do domu wciągnęli lody, kawę i poprawili szarlotką)

szkoda czasem kasy na nowy :)

Opublikowano

Pepin Ja ostatnio sprzedałem Mój poprzedni rowerek Wheeler Pro 2900 za 550 zl :gwizdanie: rama 19

Opublikowano

Madas ja kupiłem młodej Wheelera PRO 600 używanego (ze 30-40km przebiegu) rozmiar ramy 17.5" pasuje i na 11-tolatkę i na mnie :D

PS.

Jeśli planujesz regularnie jeździć to można kupić nowy ..

.... w niedzielę latałem po polach na Morasku i 3x mijałem jakąś rodzinkę na rowerach

za ostatnim razem już prowadzili rowery :) ... (tylko ja biegałem "w poprzek" a Oni po prostej .. a pewnie po powrocie do domu wciągnęli lody, kawę i poprawili szarlotką)

szkoda czasem kasy na nowy :)

no właśnie kolego namawia mnie na używkę bo zdarzają się okazje ....

planuje jeździć codziennie na treningi ale to tylko kilka km dziennie, do tego żona będzie użytkować ten rower ( no chyba że kupimy 2 rowery :mysli: ) ale to też nie jakiś mega dystanse :)

aaaa dzisiaj byłem już w pracy :naughty: teraz przerwa na jedzonko i za chwilę znowu do pracy :naughty:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 11:30_________________________________________________

Pepin Ja ostatnio sprzedałem Mój poprzedni rowerek Wheeler Pro 2900 za 550 zl :gwizdanie: rama 19

to dobra cena i pewnie zadbany rower znając życie i Ciebie :)
Opublikowano

Madas, ja bym szukał używanego . .może na jakiś forach rowerowych

...

kupić rower za 500-700 a za 1500 - to jest 10 dniowy obóz sportowy dla dziecka :)

ps.

19" rama dla Weroniki może być za duża trochę .. ale popatrz na rozmiary i zakres wzrostu

Opublikowano

no stan bardzo dobry :) rama 19 to taka akurat na Mój wzrost

Opublikowano

Madas, ja bym szukał używanego . .może na jakiś forach rowerowych

...

kupić rower za 500-700 a za 1500 - to jest 10 dniowy obóz sportowy dla dziecka :)

ps.

19" rama dla Weroniki może być za duża trochę .. ale popatrz na rozmiary i zakres wzrostu

dzięki wielkie za podpowiedzi ... tak właśnie zrobie .... będę szukał używki .... Weronika ma ok 171-172 cm wzrostu ... 19" będzie za duży ?
Opublikowano

@elmartinez ..

w VAGu jest opcja testowania zegarów i tam powinno zawsze zapiszczeć ... inaczej pewnie buzzerek padł

(a przy okazji fajnie testy wyglądają .. jak wskazówki lecą za czerwone pole ... zapalają się lampki, o których nie wiesz, że masz :D )

Karol dzięki za pomoc ;) Przeleciałem sobie test - naprawdę fajnie to wygląda- ale dźwięku ani hu hu ;/

Pewnie tak jak mówiłeś buzzerek powiedział papa i się popsuł.

Daj znać jakie dalej plany, bo u mniej też chyba się skończył .... jak mi wyłączyli na chipie tak od tamtej pory słuch o nim zaginał :)

a Ja właśnie z rowerka wróciłem :decayed: 30 km po lasach, uwielbiam :>

uważaj na dzikie baby w tej dzikiej leśnej czeluści ;)

a to kwestii dystansu rower vs nogi;)

http://www.sports-tracker.com/#/workout/Karol_Glowacki/8v0rv34b3atem9gg

pozdrowienia dla Drosdka .. który mi przed klatką śmignął na Starego i do wyjazdu się ustawiał

No pozdro pozdro... nie chce mi sie czekac na swiatlach wiec je omijam :)

BTW :hi: @ll

i takie pytanie jeszcze.... czy teraz śmietniki mogą stać, bo jak leciałem ostatnio nad morze w czwartek to w Szczecinku widziałem :)[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 17:02_________________________________________________@Madas

jak szukasz roweru to zwróć uwagę na osprzęt... ramy generalnie wszystkie są podobne w tej cenie... niektóre mogą być odrobinę lżejsze... ale i tak koła swój ciężar dorzucą.... jeśli chcesz typo MTB to popatrz coś z przyzwoitym amorem z przodu (tylnim nie zawracaj sobie głowy) no i aby hamulce były ok oraz przerzutki...

sam po remoncie chcę właśnie coś kupić Karoli

prawdę mówiąc popatrz na modele z roku 2010 - zazwyczaj różnią się one tylko kolorem w porównaniu z modelami z tego roku

Opublikowano

dzięki wielkie za podpowiedzi ... tak właśnie zrobie .... będę szukał używki .... Weronika ma ok 171-172 cm wzrostu ... 19" będzie za duży ?

http://www.rower.com/archiwum.php?art=2831

to teoretycznie jakie powinny być, najlepiej i tak sobie przymierzyć

Ja mam 185cm wzrostu i jeździłem na 19, teraz mam 20, trzeba patrzeć też jakie ma się wysokie krocze :wink4: