Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka dni temu rypło 5 lat na forum :decayed: kiedy obrócimy jaką flaszkę :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry z rana :hi:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 08:00_________________________________________________od trzech dni sa tu takie burze ze strach z domu wychodzic :thumbdown:, co gorsza to wedruja w kierunku pl :mysli:

Opublikowano

w 100lycy upał od rana :)

Opublikowano

w 100lycy upał od rana :)

czesc Karolu, tu wlasnie tez tak jest :thumbdown:, po mimo opadow temp, nastepnego dnia jest prawie taka sama :thumbdown:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 08:12_________________________________________________spadam do pracy, milego dzionka zycze, narson.

Opublikowano

cześć :hi: :hi:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 08:50_________________________________________________

i co na tym spocie ?

spot był udany i oprócz mnie i tetis była jeszcze jedna osoba, a mianowicie Kubuś :polew:

kurcze mogliśmy przełożyć na inny termin .... zupełnie przez ten turniej wypadło mi że spot miał być ...[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 08:52_________________________________________________wszyscy wyjechali :mysli:
Opublikowano

witam wszystkich!!

Opublikowano

doberek

Opublikowano

Cześć :hi:

Vario, widziałem na watku o nadwoziu, że pochłonął Cie detailing. Powiedz, gdzie się zaopatrujesz w specyfiki? W Liporcie na Mogileńskiej? Bo widziałem, że np Glinki Bilt Humber mają i swego czasu ten koleś stamtąd mi polecał nawet bardziej niż glinkę Meguiar's. Myjesz gąbką, czy rękawicą?A co masz do osuszania? Bo zastanawiam się teraz, czy nie kupić własnie takiej rękawicy i prawie na pewno zamienię irchę do wycierania na jakiś ręcznik z mikrofibry tylko nie wiem na razie na który się zdecydować.....

Opublikowano

Cześć, wszystkie kosmetyki kupuje u Wojtka z Liportu :) mam właśnie od niego tą glinkę i jest :good: tak jak mówił, myje gąbką a osuszam microfibrą, mam ich kilka sztuk, BTW Sonaxa są całkiem dobre ale lepsze i tansze są Jana Niezbędnego :) tego od worków na śmieci - kolor zielony jest bomba, kosztuje 6 PLN na markecie [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 16:15_________________________________________________teraz chcę zainwestować w polerkę DA Das-6 turbo bo ręcznie za dużo roboty na moim smoku

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano
:hi: :hi: :)
Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 07:54_________________________________________________

:hi: :hi: :)

coo tak wczesnie Adamie ? :mysli:

Opublikowano

zawsze tak wcześnie wstaje tylko nie zawsze odpalam tak szybko koputer :)

Opublikowano

zawsze tak wcześnie wstaje tylko nie zawsze odpalam tak szybko koputer :)

ja tez zazwyczaj o 7.00 otwieram oko, chyba ze wracam pozno z pracy to czasami mecze wyrko do 8.30 :naughty:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 08:06_________________________________________________ide na inhalacje :pali:

Opublikowano

:hi: :hi:

Piotruś, inhalacje, inhalacjami, ale Ty się wystrzegaj warzyw w DE.

Panowie, dziś rano jadąc do pracy zostałem minięty przez srebrne B5 kombi z numerami PZ 9976F albo E. Skręcało z Polskiej od strony Dąbrowskiego na Bukowską w kierunku lotniska. Mialo na klapie z lewej strony naklejkę klubową. Kto to?

Miłego dnia....

Opublikowano

:hi: :hi:

Piotruś, inhalacje, inhalacjami, ale Ty się wystrzegaj warzyw w DE.

Panowie, dziś rano jadąc do pracy zostałem minięty przez srebrne B5 kombi z numerami PZ 9976F albo E. Skręcało z Polskiej od strony Dąbrowskiego na Bukowską w kierunku lotniska. Mialo na klapie z lewej strony naklejkę klubową. Kto to?

Miłego dnia....

czesc Bartasie, wiem jest tu mala panika :disgust:. ale szczerze mowiac to oni chyba sami jeszcze nie sa pewni co rozsiewa te bakterie. jedno co wiem to to ze beda musieli niezle siano zaplacic hiszpanii w ramach odszkodowania :shocked:

Opublikowano

może Rafał ohkymon :mysli:

Opublikowano

uciekam do pracy, milego dzionka.narson

Opublikowano

Pepin: a gdzie kupowałeś swoje oponki ? znalazłeś gdzieś tanio ? :naughty:

Opublikowano

:hi:

Pepin: a gdzie kupowałeś swoje oponki ? znalazłeś gdzieś tanio ? :naughty:

taniej niż na Skąpcu czy gdzieś tam to będzie Ci ciężko znaleźć...