Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a z czym dokładnie jest problem? z książką tel. czy inny problem?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie, telefon współpracuje w pełni z FISem i RNS-Em. Problem jest taki, że po rozpoczęciu połączenia, albo odebraniu radio się wycisza i tak już zostaje (nie słychać nic w głośnikach)...

Opublikowano

to kijowo :whistling:

Opublikowano
:hi: no lekka kiła jest... :decayed:
Opublikowano

doberczak :hi:

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

witam,

blind ten twój kumpel ze swaja to blacharzem jest? mam do lekkiego wyklepania błotnik w Mesiu i szukam dobrego fachmana, jak byś mógł mi jego komórkę na pw podesłać to będę wdzięczny

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ----

siema wszystkim, co tam słychać?[/Q

numer wyslany, musicie sie dogadac odnosnie terminu. pozdrowionka :wink:

Opublikowano

Piechol .. u mnie nie czyta całej książki telefonicznej . chyba zatrzymuje się na literce K .. może to kwestia ilości numerów ?

Opublikowano
Piechol .. u mnie nie czyta całej książki telefonicznej . chyba zatrzymuje się na literce K .. może to kwestia ilości numerów ?

u mnie jest ok. 400 numerów i czyta wszystko :eusathink: PW czytał?

Opublikowano

u mnie jest ok. 400 numerów i czyta wszystko :eusathink: PW czytał?

ja mam 880 kontaktów .. telefonów pewnie ponad 1000

Do All4Auto mogę podjechać/zamówić coś ...

Chce ktoś jakieś kosmetyki samochodowe ... z All4Auto ... to piszcie najlepiej mailem - bo jak większe zamówienie to będzie rabat ?

Opublikowano

koledzy pomóżcie. znowu problem z akku. stała audi ok 24h i nie moge odpalić znowu. Myślałem że to jest tak jak mówiliscie, że RNSe zle zakodowany. Ale wyjąłem radio i znowu akku rozładowany, nawet rozrusznik nie zakręci... co to moze byc ?

Opublikowano

ale posuchaaaaaa..... :), jak myślicie panie i panowie w przeciągu dwóch może trzech miesięcy ceny nieruchomości pójdą znacznie w dół???

Opublikowano

chyba się nie zapowiada za bardzo z obniżką cen nieruchomości

Opublikowano
ale posuchaaaaaa..... :), jak myślicie panie i panowie w przeciągu dwóch może trzech miesięcy ceny nieruchomości pójdą znacznie w dół???

szczerze wątpie... rok, dwa może... :whistling:

Opublikowano

sprawdź pobór prądu. odkręć jedną klemę z aku, podłącz amperomierz w szereg między masą a odkręconą klemą i odczytaj wynik. nie powinno przekraczać 0,5A. jak będzie więcej to po kolei odpinaj radio, alarm, antynapad, itd. itp.

Opublikowano

szczerze wątpie... rok, dwa może... :whistling:

IMO cały czas idą w dół ... Agata przeglądała ogłoszenia mieszkań i segmentów od sierpnia/września 2010 ...

przez ponad rok

te same mieszkania i ogłoszenia pojawiają się w listach wyszukiwania, bo na szczęści nikt tego nie usuwa :)

aczkolwiek kurza bo masz więcej do przeglądania :)

ale widzięłm segmenty na Piątkowie wysatwione za 700kPLN i po 3ech latach poszły za 530kPLN

mieszkania 4 pokojowe z 460kPLN spadły w rok do 380kPLN ...

teraz jest na Piatkowie 4 pokoje na JAgiełły 74mkw bez pośredników za 350kPLN i jest w trakcie remontu aktualnie

oczywiście są ludzie, którym nie zależy i wystawiają parterowe mieszkanie o pow 90mkw po 6200PLN za mkw .... po pół roku opuszczają na 6000PLN za mkw co nadal jest tyle ile teraz za nowe możesz kupić :)

widziałem już też używane 2 pokoje na parterze na ... Z. Starego za 7kPLN za mkw ...

jakby co to znajoma chce sprzedać 2 pokoje na Z. Starego 2gie piętro - widziałem, że jakaś agencja ma transparent wywieszony,

ale mam bezpośredni kontakt - była moja sąsiadka ;)

Opublikowano

kupno mieszkania w Poznaniu to finansowa głupota, w miastach okalających Poznań są dużo lepsze ceny, za nowe mieszkania jak i z rynku wtórnego a dojazd do centrum zajmuje praktycznie tyle samo czasu

BTW korki dzisiaj to przeszły moje najgorsze oczekiwania, ze Św. Marcina do Swarzędza jechałem godzinę :doh:

Opublikowano

ja jako punkt odniesienia patrze kawalerki na winogradach to cały czas ok. 200 kPLN za kawalerkę często w opłakanym stanie na Przyjaźni... nic się nie rusza... A np. w budującej się inwestycji na Zwycięstwa 6500 za mkw... i weź się jeb z kredytem 30 lat... :thumbdown: dlatego ja sobie narazie wynajmuje i gram w totka :wink:

Opublikowano

właśnie interesują mnie nieruchomości po za Poznaniem w odległości ok. 25 kilometrów, mam wypatrzony domek a w zasadzie połowę bliźniaka parterowego od developera rynek pierwotny o powierzchni 97 metrów 2 w dość wysokim standardzie i działką od 1000 do 1250 m2, za ....hmm 330 000 bakcyla :)

okna, parapety, kontakty, piec gazowy, ściany proste pomalowane na podłodze beton wylany, wszędzie rolety anty,

co Wy na to?

Opublikowano
kupno mieszkania w Poznaniu to finansowa głupota, w miastach okalających Poznań są dużo lepsze ceny, za nowe mieszkania jak i z rynku wtórnego a dojazd do centrum zajmuje praktycznie tyle samo czasu

BTW korki dzisiaj to przeszły moje najgorsze oczekiwania, ze Św. Marcina do Swarzędza jechałem godzinę :doh:

i tak i nie... :whistling: ja przez pewien czas rozważałem Tarnowo Podgórne, ale jak sobie podliczysz, że dziennie robisz 50 km + każde wyjście na browar taksa, na starcie dwa auta w chacie to się robi słabo... to samo tylko troche bliżej Naramowice... dla mnie tramwaj być musi i koniec...

Opublikowano

graj, graj jak wygrasz to się podzielisz :)

Opublikowano
właśnie interesują mnie nieruchomości po za Poznaniem w odległości ok. 25 kilometrów, mam wypatrzony domek a w zasadzie połowę bliźniaka parterowego od developera rynek pierwotny o powierzchni 97 metrów 2 w dość wysokim standardzie i działką od 1000 do 1250 m2, za ....hmm 330 000 bakcyla :)

okna, parapety, kontakty, piec gazowy, ściany proste pomalowane na podłodze beton wylany, wszędzie rolety anty,

co Wy na to?

dużo zależy od tego z której strony Poznania ta miejscowość :wink: