Baartas Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ok no to ja się przyznaję, że zrobiłem małą fotorelację z odpalania S4 <br /><br /> Ochroniarz bał się podejść, że S4 go wciągnie
Bart-S Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bartek nie mogę znaleść tego tematu odnośnie CLH pamiętasz mam literkę L L = HIGH, jest git. ---------- Post dopisany at 05:26 ---------- Poprzedni post napisany at 05:26 ---------- Ok no to ja się przyznaję, że zrobiłem małą fotorelację z odpalania S4 http://s8.postimage.org/ma5kybunl/2012_12_16_16_53_43.jpg <br /><br /> Ochroniarz bał się podejść, że S4 go wciągnie
winczako Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ok no to ja się przyznaję, że zrobiłem małą fotorelację z odpalania S4 http://s8.postimage.org/ma5kybunl/2012_12_16_16_53_43.jpg <br /><br /> Ochroniarz bał się podejść, że S4 go wciągnie hehe ) dzięki panowie jeszcze raz ) Bede bywał
Pepin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pepin, a Ty co taki niebieski? może gdzieś podpadłem Osz, k**ew - dopiero zauważyłem... Coś przeskrobał? Rano chyba było normalnie ... nie wiem ... może za mało na forum jestem Wyszystko wróciło do normy Pepin pomarańczowy Coś się wysypało i zrobiło Pepina początkującym Ale Bart-S zadzwonił do mnie na czerwoną linię i ogarnąłem temat Karol, sorry za stres. 100zł za psychoanalityka oddam w BT Dzięki .. ano ... bo w tym roku trza jechać do BT .. wychodzi że co 2gi rok ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- BTW... Proponuję juz odkładać kasiorke na zlot w Bukowinie ... w tym roku wypadałoby, aby WLKP pojechała większą grupą .. bo wychodzi że co 2 lata jedziemy
scq Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie potrzebny namiar na magika (w Poznaniu), który podmieni pełen FIS w B5, aktualny ma wypalone linie, wyblekł itd. standardowe usterki.
slo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pepin, a na jaki termin jest teraz ustalona Bukowina ?
Maxcudo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie potrzebny namiar na magika (w Poznaniu), który podmieni pełen FIS w B5, aktualny ma wypalone linie, wyblekł itd. standardowe usterki. wiem, że zajmuje się tym szogun0 , ale czy ktoś w Poznaniu to nie wiem
dziadek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pepin, a na jaki termin jest teraz ustalona Bukowina ? Ostatni lub przedostatni weekend marca chyba co?
slo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 tak. ale nie ma jeszcze konkretnej daty chyba ? ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- pytanko techniczne.. KIEROWNICA AUDI A6 S-LINE A4 4F0 MULTI AIRBAG KPL. (2858567642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pasiłoby takie coś do a4 b6 ? Wybuchają w końcu te jaśki od nowszych modeli lub z b7 ? Co jest potrzebne do zapodania multifunkcji ?
danielo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pepin, a Ty co taki niebieski? może gdzieś podpadłem Osz, k**ew - dopiero zauważyłem... Coś przeskrobał? Rano chyba było normalnie ... nie wiem ... może za mało na forum jestem Wyszystko wróciło do normy Pepin pomarańczowy Coś się wysypało i zrobiło Pepina początkującym Ale Bart-S zadzwonił do mnie na czerwoną linię i ogarnąłem temat Karol, sorry za stres. 100zł za psychoanalityka oddam w BT Dzięki .. ano ... bo w tym roku trza jechać do BT .. wychodzi że co 2gi rok ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- BTW... Proponuję juz odkładać kasiorke na zlot w Bukowinie ... w tym roku wypadałoby, aby WLKP pojechała większą grupą .. bo wychodzi że co 2 lata jedziemy Jak mi przypasi wolny weekend w pracy to ja się wybieram z żonką a jak nie przypasi to się zamienię z koleszką służbą i tak pojadę
Maxcudo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja niestety jestem uzależniony od szkoły/egzaminów
Lele Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 No My z Papuga,Gouda i Cubem też na pewno jedziemy:banan:Ja w pracy musze tydzień wolnego wziąc ale i tak warto:decayed:
danielo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 tak. ale nie ma jeszcze konkretnej daty chyba ?---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- pytanko techniczne.. Co jest potrzebne do zapodania multifunkcji ? Tutaj masz temat do poczytania http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-modulu-kierownicy-tempomat-kierownice-multifunkcyjna-15393/
slo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 czyli troche rezania jest.. Jest już stuprocentowa odpowiedź czy poducha z b7 działa w b6 ? Rozumiem, że zmiana z 4-ramiennej bez Multi na 3-ramienną bez multi jest bez zmieniania niczego? Pasuje plug&play ?
Gwerty Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pepin, a Ty co taki niebieski? może gdzieś podpadłem Osz, k**ew - dopiero zauważyłem... Coś przeskrobał? Rano chyba było normalnie ... nie wiem ... może za mało na forum jestem Wyszystko wróciło do normy Pepin pomarańczowy Coś się wysypało i zrobiło Pepina początkującym Ale Bart-S zadzwonił do mnie na czerwoną linię i ogarnąłem temat Karol, sorry za stres. 100zł za psychoanalityka oddam w BT Dzięki .. ano ... bo w tym roku trza jechać do BT .. wychodzi że co 2gi rok ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ---------- BTW... Proponuję juz odkładać kasiorke na zlot w Bukowinie ... w tym roku wypadałoby, aby WLKP pojechała większą grupą .. bo wychodzi że co 2 lata jedziemy Gwerty & Enkeli napewno jadą do bukowiny. fakt w tym roku w bukowinie wielkopolska miała niewielu reprezentantów:decayed:
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak Bóg da to my też śmigniemy do BT Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Teoretycznie też mogę śmigać bo bukowiny zależy jaki termin itp
Lele Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Teoretycznie też mogę śmigać bo bukowiny zależy jaki termin itp Zawsze można urlop wziąc:wink:
Rekomendowane odpowiedzi