Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 To jeszcze Wam się pochwalę moim nowym wozidłem i idę lulu... http://i.imgur.com/WrMyGHh.jpg No stary widzę że z przylotu na przylot tam dostajesz awans na fury:grin: No widzisz młody - taki awans, że wracam do PL
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 To jeszcze Wam się pochwalę moim nowym wozidłem i idę lulu... http://i.imgur.com/WrMyGHh.jpg No stary widzę że z przylotu na przylot tam dostajesz awans na fury:grin: No widzisz młody - taki awans, że wracam do PL są + i - ale wydaje mi się że bardziej +
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...pierdziele to Polo jak operator na linii do roboty dojeżdża sobie Camaro
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...pierdziele to Polo jak pakowacz na linii do roboty dojeżdża sobie Camaro to zmień sobie na lepsze
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...pierdziele to Polo jak pakowacz na linii do roboty dojeżdża sobie Camaro to zmień sobie na lepsze Nie stać mnie... zbieram na coś innego
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 też spadam.. Jutro pleneros w Poznaniu z młodymi.. ale mi się nie chcę. . Trzymajcie się !
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dobra już styknie - bo jutro będzie zjeba, że za dużo napisaliśmy
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie stać mnie... zbieram na coś innego eres sam się nie kupi
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 też spadam.. Jutro pleneros w Poznaniu z młodymi.. ale mi się nie chcę. . Trzymajcie się ! Branoc, ja też mykam. Trzymaj się haSLO ---------- Post dopisany at 01:01 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ---------- Nie stać mnie... zbieram na coś innego eres sam się nie kupi Cii kurrrww... miała być tajemnica ---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ---------- ...Ty to jak łopata, zawsze wszystko wyklepiesz. Więcej historii o bliźniaczkach nie będzie - przyjedziesz to będę pracował w ciszy... ---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 01:02 ---------- Nie stać mnie... zbieram na coś innego eres sam się nie kupi Cii kurrrww... miała być tajemnica ---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ---------- ...Ty to jak łopata, zawsze wszystko wyklepiesz. Więcej historii o bliźniaczkach nie będzie - przyjedziesz to ma być cisza... tak strzeliłem przecież Nawet memeju cytowanie spierdolisz...
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ciiii. byś nie gadał teraz to by nikt się nie kapnął i wszyscy by myśleli że gdybam ---------- Post dopisany at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ---------- Ty pałko ryżowa dobrze zacytowałem tylko Ty edytowałeś posta w międzyczasie i się posrało
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ciiii. byś nie gadał teraz to by nikt się nie kapnął i wszyscy by myśleli że gdybam ---------- Post dopisany at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ---------- Ty pałko ryżowa dobrze zacytowałem tylko Ty edytowałeś posta w międzyczasie i się posrało Idziemy spać...
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 [h=2]Dobranoc. Pchły na noc. Karaluchy pod poduchy, a szczypawki do zabawki. Nietoperze za kołnierze, a biedronki do skarbonki. Ślimaki w kozaki. Krety do skarpety. Mrówki do kryjówki. Szczury do rury. Dobranoc. Kolorowych snów. Rano zobaczymy się znów.[/h]
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 RS nadal w sferze marzeń... Na ziemię sprowadzają niestety koszty utrzymania tego auta
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Niestety masakra pod tym względem. Dlatego ja celuję w 1.8T pomodzone. Taki złoty środek między mocą 4.2 a oszczędnością 1.9. A do 300koni bez zakuwania się to modzi podobno
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Niestety masakra pod tym względem. Dlatego ja celuję w 1.8T pomodzone. Taki złoty środek między mocą 4.2 a oszczędnością 1.9. A do 300koni bez zakuwania się to modzi podobno Może do 200... do 300 już potrzebny niezły wkład.
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Niestety masakra pod tym względem. Dlatego ja celuję w 1.8T pomodzone. Taki złoty środek między mocą 4.2 a oszczędnością 1.9. A do 300koni bez zakuwania się to modzi podobno Może do 200... do 300 już potrzebny niezły wkład. Ano pewnie, dlatego 3.0 jest jeszcze fajną opcją. Plusem jest dźwięk
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Niestety masakra pod tym względem. Dlatego ja celuję w 1.8T pomodzone. Taki złoty środek między mocą 4.2 a oszczędnością 1.9. A do 300koni bez zakuwania się to modzi podobno Może do 200... do 300 już potrzebny niezły wkład. Ano pewnie, dlatego 3.0 jest jeszcze fajną opcją. Plusem jest dźwięk To prawda - 3.0 MPI naprawdę fajnie gada. Tylko jak chcesz tym rzeczywiście polatać to będziesz musiał przestawić się na pracę na nieco wyższych obrotach
Rekomendowane odpowiedzi