Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktoś może ramki klubowe na zbyciu?

Zmieniłem dziś lampy na normalnie świecące (przed/po):

http://i299.photobucket.com/albums/mm318/Gruee/12e21e_zpse8e80c0f.jpg

: D

:hi:

pisz do niestandardowego w sprawie ramek bo coś wspominał, że ma:wink:

Slo fotek nie mam niestety bo te laczki są u wujasa w Tarnowie Pdg ...ale bieżnika jest między 5-6mm

U mnie wczoraj nikt od was nie był a szefowa zdziwiona jak cholera :grin:

no mówiłem, że nie dam rady na raz się zabrać, dziś kumpel jechał

---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ----------

widzę Marcin szczęśliwy jak dziecko otwierające prezenty pod choinką:grin:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

No mówiłeś tylko myślałem że wczoraj :wink: Rafciu piwko może wieczorem? Bo może na 85% będę w Poznaniu dzisiaj :kox:

Opublikowano
No mówiłeś tylko myślałem że wczoraj :wink: Rafciu piwko może wieczorem? Bo może na 85% będę w Poznaniu dzisiaj :kox:

jakoś osiedlowo jak już, bo od dawna nie lubię do miasta między ludzi wychodzić...za bardzo mnie irytują:grin:

Opublikowano
  • Autor

jakoś osiedlowo jak już, bo od dawna nie lubię do miasta między ludzi wychodzić...za bardzo mnie irytują:grin:

oczywiście osiedlowo może ktoś się dołączy ?:P

Opublikowano

Niestandardowy to zapraszam w poniedziałek po odbiór ;)

Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano

już kupiłem. A takich opon bym nie kupił. Co to za nieznana marka ?

Opublikowano

dobra ja spadam, jak coś to się odezwij bo za późno to ja też bym nie wychodził...jutro jeszcze robota niestety:kwasny:

Opublikowano

oczywiście osiedlowo może ktoś się dołączy ?:P

dzisiaj style - to przy tej pogodzie będzie i piwko u co niektórych pewnie i śmeiciowe żarcie z McDonalds

Opublikowano

inne pytanko, po wymianie opon przód coś zaczęło pukać, zamieniałem prawo/lewo/dojazdówka/bez dojazdówki i coś delikatnie puka, na poczatku tylko w przedziale 40-50, potem cisza, a teraz już prawie ciągle.. Nie jest to jakieś mega napieprzanie, ale odczuwalne jest.

Oponki bardzo ladne, bez łatek i bąbli

---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ----------

kurww.. też nie możecie pisać np w b6 div lub b5 batt ? grrr

Opublikowano

Czy fotele z avanta B7 pasują p&p do sedana b6 ?

Opublikowano

Pepin, chciałem też wymienić te wszystkie oringi i uszczelki, ale dobiłeś mnie trochę ich ceną. Ale u ciebie na starych tez daje radę? niech zgadnę, najdroższe są te wielokształtne pod kolektory? z drugiej strony, dzisiaj sprzedałem stare auto, i jak przymierzam sie do tych wtrysków, to chyba te uszczelki tez kupię. ale z samymi wtryskami mam teraz mętlik w głowei, czy te ori BD czy Bosch.... niby to samo, ale.... ehh...

Opublikowano

@ Niestandardowy

Jeszcze raz dzięki za ramki. Już zamontowane :)

Opublikowano

Grue zapomniałem dodać, że lampy konkretnie się prezentują:naughty:

tak ogólnie to pochwal się co tam Cię wozi jakieś fotki bo po tych fotkach lamp wydaje mi się, że całkiem fajna sztuka:wink:

Opublikowano
  • Autor
Grue zapomniałem dodać, że lampy konkretnie się prezentują:naughty:

Ja w Poznaniu ale na piwo lipna pogoda:facepalm:Rafciu jakaś pizzeria która czynna jest do 23 czy coś?

Opublikowano

Millenium Pizza na Mickiewicza np.

Opublikowano

daje radę

Opublikowano
  • Autor

daje radę

dobry koleś :kox:

Opublikowano

Panowie, powiedzcie mi czy kanapa z avanta [b7] pasuje do sedana[b6] ? w obu przypadkach jest dzielona

Opublikowano

Kanapa nie podejdzie p&p z avanta do sedana. gdzies o tyn bylo na forum. ale nie powiem Tobie czym sie rozni. pisz na b7 crew chlopaki Ci podpowiedza.

Grue - milo bylo poznac :)

rosool - no cieszy cieszy nawet pier**la :) tylko wczoraj jak odpakowalem kierate to w kurwi... wpadlem. miala byc perelka a tu lipa. powycierana jak szmata. myslalem ze ha do lublina dorzuce :) ale reklamacje zatwierdzil. no i nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo znalazlem podgrzewana :)

Opublikowano
bez przesady, amatorem nie jestem, oglądałem dzisiaj auto :whistling: Panamera a R8 to nie jest wielka różnica w klasie

Trzymam kciuki, oby im sie spodobalo.