Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kalkulacje i rozmowa z drugą lepszą połówką:wink: choć nadal troszkę uważam, że porwałem się z motyką na słońce kupując pod wpływem impulsu i okazji to autko...ale i tak jestem z niego zadowolony...jak na pierwszy własny samochód do zacząłem od wysokiego "C" hehe

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
kalkulacje i rozmowa z drugą lepszą połówką:wink: choć nadal troszkę uważam, że porwałem się z motyką na słońce kupując pod wpływem impulsu i okazji to autko...ale i tak jestem z niego zadowolony...jak na pierwszy własny samochód do zacząłem od wysokiego "C" hehe

zostaw go dobry jest :grin:

Opublikowano

Siema nocnym krążownikom :decayed:

Chłopaki jak sprawdzić historie serwisową mercedesów i wyposażenie po vinie, rozumiem ze historia bedzie płatna, na allegro myslalem ze beda, audi byly oferty jak szukalem czarnej

WDBPJ74J53A038036 dla pomocnych:hi:

Opublikowano

O 23 na ul. Ostatniej widziałem B6 w avancie, kolor: kremowy w łaty moro, to ktoś z forum? :)

Opublikowano

wszyscy pouciekali spac czy co?

Wojtas, zmiana na merca sie szykuje?

Opublikowano

Na sprzedaż mam dziada, wersja AMG, jest moc ale auto nie urywa.

:a4fan:

Opublikowano
shymbii gdzie ty żeś w moje rejony się zapuścił :grin: nie kremowa a biała :wink: i nie ma na tym ani zadnym innym forum
Opublikowano

miedzikos, to Twoj ziomek jakis? trza zwerbowac :)

Opublikowano

Panowie,

Wysłałem z 2 miesiące temu kolesiowi dystanse za ok stówę, priorytetem, bez poleconego.

Koleś mnie maltretuje że mu nie doszła paczka i że mam zwrócić mu stówę. Jak się zachować ? Skąd mam mieć pewność, że gościu nie jest sprytny, odebrał i pisze że paczka nie doszła ?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No to masz pecha, jak możesz zapłacony towar wysyłać przesyłką nierejestrowaną ?

Tzn. Paczka czy list w końcu ?

Jak paczka to idziesz na pocztę i mówisz że Pan twierdzi, że nie została dostarczona. Jak nie masz żadnego potwierdzenia wysłania paczki/listu to masz problem...

edit: Panowie czy któryś z was mógłby mi wystawić felgi na forum w sprzedaży ?

Opublikowano
Panowie,

Wysłałem z 2 miesiące temu kolesiowi dystanse za ok stówę, priorytetem, bez poleconego.

Koleś mnie maltretuje że mu nie doszła paczka i że mam zwrócić mu stówę. Jak się zachować ? Skąd mam mieć pewność, że gościu nie jest sprytny, odebrał i pisze że paczka nie doszła ?

Pozdrawiam :)

jak wysłałes paczką,musti paczką, czy listem poleconym. to wchodzisz na stronę poczt polskiej i sprawdzasz co sie z nią dzieje

Opublikowano
shymbii gdzie ty żeś w moje rejony się zapuścił :grin: nie kremowa a biała :wink: i nie ma na tym ani zadnym innym forum

to chyba Młody ze Style, nawet kiedyś był w KC na spocie .. chyba jeszcze przed kamuflażem ale to ze 3 lata temu

a na tym forum jest zarejestrowany, ale nie pisuje :)

Opublikowano

ja wol :decayed:

Opublikowano

Mam chatkę na Świerczewie, więc czasami się tam pojawiam. :wink:

Co do koloru, to możliwe, bo świecące latarnie mogły mylić. :decayed:

Opublikowano

:hi:

i już po rybkach:decayed:

Opublikowano

No to widze ze rekordu dzisiaj nie bylo bo bys sie juz chwalil :decayed:

Opublikowano

no nie, dziś ewidentnie nie szło co nie oznacza, że kiszka po całości...płocie po 25-30 cm:D

Opublikowano

Vario widzę dipowałeś interlagosy w czarny mat. miałeś rozgrzewkę w czwartek na mojej feldze. :decayed:

Opublikowano
:hi: Pepin namiary doleciały? Pany ma ktoś na użyczenie interfejs LPG pod STAG?
Opublikowano
:hi: Pepin namiary doleciały? Pany ma ktoś na użyczenie interfejs LPG pod STAG?

Ja mam i nawet leży u mnie w aucie w Poz ale niestety jutro zaraz po robocie wybywam do Sosnowca i będę dopiero w niedziele. W sumie sam muszę się podłączyć bo pika mi cholerstwo od przeglądu. :grin: