Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zjadłem lanczyk , to można spadać do domku hyhyhy :naughty::tongue4:

kurde jak na zachodzie ..."lanczyk" :mysli::kox:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a VAG by sie przydał ale mojej A4 :D

Opublikowano

a co znowu się stanęlło :naughty:

Opublikowano

nic sie nie stało ale jeszcze nigdy jej nie VAGowałem wiec przydało by sie[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 14:45_________________________________________________dobra lece bo z głodu umrę a na dodatek brudem zarosnę :sick3:

Opublikowano

co tam słychać w południe? :) ja już po zajęciach i wcinam obiadek :decayed:

Opublikowano

jak powiesz co masz na obiad to powiemy co słychać :gwizdanie:

Opublikowano

rosół ze słoika i może jakiegoś schaba jeszcze wciągnę :polew:

Opublikowano

no ok ...to u nas słychać zza okien piękno przyrody, smukłą nutę śpiewu ptaka na parapecie , szeleszczący powiew wiatru no i tą pojebaną sąsiadkę z dołu co na męża codziennie krzyczy :tongue4:

Opublikowano

aaaa... :decayed: przyroda w Poznaniu? skąd Ty mieszkasz? :naughty: co do ptaków to do mnie czasem tylko kruk przyleci i mnie wkur... co do wiatru to rozumiem -> nieszczelne okna :decayed: mój sąsiad lubi wiercić wiertarą ostatnio bo robi to ze 3 godziny dziennie :cool1:

Opublikowano

a widzisz już od 7 miesięcy mieszkam w poznań-luboń :naughty: doceń przyrode młody człowieku :tongue4:

Opublikowano

ja mam w Ślesinie przyrody pod dostatkiem: jeziorko + sporo lasów :naughty: a tutaj ma być blisko na rynek na imprę i na uczelnie :tongue4:

Opublikowano

lepszy wiercący sąsiad i wkur..ąca sąsiadka niż lokatorzy z pietra co na 40m2 mają 10psów - psy siedzą cicho ale smród jest taki... albo lepiej nie będę pisał jaki

Opublikowano

ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie:

już teraz myślę poważnie o Nowym Yorku :tongue4:

Opublikowano

najfajniej jest mieć dwa domy: w mieście i nad jeziorem. I dlatego trzeba się ładnie uczyć i pracować :rolleyes::kox:

Opublikowano

nic sie nie stało ale jeszcze nigdy jej nie VAGowałem wiec przydało by sie

jak to nie vag-owales? a w wolsztynie nie zalapales sie? :mysli: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 15:26_________________________________________________

no ok ...to u nas słychać zza okien piękno przyrody, smukłą nutę śpiewu ptaka na parapecie , szeleszczący powiew wiatru no i tą pojebaną sąsiadkę z dołu co na męża codziennie krzyczy :tongue4:

ja pierd....ykam :kox:

Opublikowano

Iverson jak będziesz miał czas to kontaktuj się ze mną to przekażę Ci ten żarnik

spoko ziom :wink4:
Opublikowano

ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie:

a mnie doluje na maxa, dla mnie kox to lasek, jeziorko i banda komarow

Opublikowano

Madas opisuje piękno otaczajacej go przyrody niczym nasz wieszcz narodowy :naughty::cool1: , skinhed poeta kurfa kox ,ze ja pier*olę

Opublikowano

najfajniej jest mieć dwa domy: w mieście i nad jeziorem. I dlatego trzeba się ładnie uczyć i pracować :rolleyes::kox:

strzał w 10 mieszkać w mieście i domek nad jeziorem, w lesie :good:

a mnie doluje na maxa, dla mnie kox to lasek, jeziorko i banda komarow

mnie nie dołuje ale raczej już w większym mieście niz poznań :no: ..... dom w lesie super nawet z komarami ....uwielbiam przyrode ....ale jesli praca to duże miasto daje możliwości...

Opublikowano

chyba o nowym targu... albo nowym saczu :gwizdanie:

Madas opisuje piękno otaczajacej go przyrody niczym nasz wieszcz narodowy :naughty::cool1: , skinhed poeta kurfa kox ,ze ja pier*olę

oj Ive... jak Ci madas da riposte to znowu bedziesz poddenerwowany :naughty: