Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ...ale lubie kontrolować bajerę :polew:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________

Adam jak tam małżonka i Julka zdrowa już :good:
Opublikowano

a ja slucham muzyki z telenowel i uj :gwizdanie:

Opublikowano

brrrrrrr aż mnie ciary nprzeszły :kox: :kox: :gwizdanie:
Opublikowano

Witajcie po długiej przerwie! :hi:

Odebrałem dzisaj groszka od mechaniora i sie okazało że turbo mam jak nowe :notworthy:

i jednak winna temu masakrycznemu kopceniu była odma...

jak sie okazało auto razem z nią wyjechał z fabryki :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ku przestrodze pokaże wam jak wygląda moja stara odma: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

p1030752pd7.th.jpg

p1030753su5.th.jpg

p1030755.th.jpg

Tak więc Panowie i Panie lepiej wymieniać póki jest jeszcze dobrze, bo ja sie juz tak nadenerwowałem ze masakra...

Mnie to kosztowało 250 odma, 80 jakies dodatkowe uszczelki, i jakies 150 za robocizne razem z czyszczeniem kolektorów, egr, i całego tego świństwa...

A i co najgorsze... auto na 2 tygodnie uziemione... (ponad tydzien czekałem na samą odmę :wallbash: :wallbash:)

Opublikowano

skorpiony, skorpionami, a jakieś rybki są? :rolleyes:

lepiej byłoby dać znak zodiaku w opisie zamiast tylu zbędnych informacji - województwo, ilość wiadomości itp ;)

Opublikowano

a no to sie wie ,Paweł mamy anioła stróża na zlot :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________

kużwa ale mi mixy powyłaziły chyba trzeba browca strzelić :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

siemka wszystkim :hi: :hi:

:hi: siemka

Włąsnie napisałem do jarko w sprawie bukowiny

ostatnio chyba Kaśka zrezygnowała ...

Opublikowano

Witajcie po długiej przerwie! :hi:

Odebrałem dzisaj groszka od mechaniora i sie okazało że turbo mam jak nowe :notworthy:

i jednak winna temu masakrycznemu kopceniu była odma...

jak sie okazało auto razem z nią wyjechał z fabryki :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ku przestrodze pokaże wam jak wygląda moja stara odma: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

p1030752pd7.th.jpg

p1030753su5.th.jpg

p1030755.th.jpg

Tak więc Panowie i Panie lepiej wymieniać póki jest jeszcze dobrze, bo ja sie juz tak nadenerwowałem ze masakra...

Mnie to kosztowało 250 odma, 80 jakies dodatkowe uszczelki, i jakies 150 za robocizne razem z czyszczeniem kolektorów, egr, i całego tego świństwa...

A i co najgorsze... auto na 2 tygodnie uziemione... (ponad tydzien czekałem na samą odmę :wallbash: :wallbash:)

To jest problem podobno wiekszosci aut z grupy vaga i czytałem na ten temat ze to podobno pomaga

http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=876

Opublikowano

jakiej jeśli można wiedzieć :mysli:

Opublikowano

Pepin to Ty pierwszy dajesz znaczek do podpisu ?? czy ja mam to zrobić?

Opublikowano

........ I jedno jest pewne następny samochód bedzie w Q. Tańczyłem jak baletnica na ośnieżonych podjazdach :confused4:

a nóżki ogolone były do tego tańca ?

Opublikowano

kużwa ale mi mixy powyłaziły chyba trzeba browca strzelić :gwizdanie: :gwizdanie:

małżonka ok a Julka troche kaszelek a tak to ok ...dziękuję za troskę ... i zapytuję jak Twoja rodzinka się miewa ?? :good:

Opublikowano

To jest problem podobno wiekszosci aut z grupy vaga i czytałem na ten temat ze to podobno pomaga

http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=876

ja w Vectrze też zakładałem filtr na odmę .. bo waliło olejem do krokowego .. którego nawet z tym filtrem czyściłem raz na pół roku

Opublikowano

małżonka ok a Julka troche kaszelek a tak to ok ...dziękuję za troskę ... i zapytuję jak Twoja rodzinka się miewa ?? :good:

no Adam umnie oki żona zdrowa a Córa lepiej już dzieki , pozdro dla familii :hi: :hi: :good:
Opublikowano

dzieki Marcin W :good:

Opublikowano

dobra pany branoc ,czas na mnie córa idzie lulu ,tata tez o 5 na nogi już do jutra :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Pepin to Ty pierwszy dajesz znaczek do podpisu ?? czy ja mam to zrobić?

szukam ... ale możesz być pierwszy :)

Opublikowano

a tak na marginesie powiem że u mnie w firmie sie ch,,,,,,,nia robi zero zamówień ,kryzys idzie oby było lepiej bo za 5 złotych to ja robić nie będe, :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:32_________________________________________________chyba trza będzie roboty szukac powoli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________

dzieki Marcin W :good:

:good:
Opublikowano

dobra pany branoc ,czas na mnie córa idzie lulu ,tata tez o 5 na nogi już do jutra :hi: :hi: :hi:

Dobrej nocy Wentyl ale nie tylko u ciebie robi sie coraz gorzej z zamowieniami :hi: