Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czas najwyższy :naughty:

ja już myślałem że ty po dwóch jesteś :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakby co to ja też skorpion ...

o co chodzi z czasami ?

btw.

Właśnie pokazali w faktach, ze ludzie muszą wysiadać z autobusu, żeby ten przekechał przez most, ... drogowcy postawili znak

ograniczenia do 5 ton ... lub autobus bez pasażerów

Nikuś, a amatorski network też supportujesz .. mam ruter neostrady DSL-G624T .. wgrałem jakis czas temu nowy FIRMAWARE V3.10B01T02.EU-A.20070523

i przy każdym wyłączeniu nie pamieta mi default routingu

Opublikowano

jakby co to ja też skorpion ...

o co chodzi z czasami ?

btw.

Właśnie pokazali w faktach, ze ludzie muszą wysiadać z autobusu, żeby ten przekechał przez most, ... drogowcy postawili znak

ograniczenia do 5 ton ... lub autobus bez pasażerów

widzialem to :polew: :polew: mega bzdura :polew:

Opublikowano

Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię :) Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu :confused4:

Opublikowano

nie pisać za dużo, żebym jak wrócę do domu nie musiał godzinę zaległości nadrabiać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie pisać za dużo, żebym jak wrócę do domu nie musiał godzinę zaległości nadrabiać :polew: :polew: :polew:

jak sie gdzies szlajasz to potem tak masz :gwizdanie:

Opublikowano

a Paweł co tak podgląda :naughty:

jestem jestem juz drzemeczke mała robiłem bo po robocie jak przeczytałem zaległosci to sie zmeczyłem a jeszcze do tego obiadek i i sie na kanapie wyprostowałem a gdzie moja rodzinka bo widze ze nikogo niema :mysli:

Opublikowano

jak sie gdzies szlajasz to potem tak masz :gwizdanie:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Czy ktoś z Was ma może ramki klubowe na sprzedaż? Chętnie odkupię :) Zanim Pietro3 uzbiera 200szt. na IV edycję minie pewnie jeszcze trochę czasu :confused4:

ja niestety zamawialem tylko 2 dla siebie... :confused4:

Opublikowano

zaostają Ci tylko naklejki, ja mam takie wypukłe, madas chyba ma płaskie

Opublikowano

my też mamy płaskie.

Opublikowano

my też mamy płaskie.

wlasnie Azunia... bo od Was mialem dostac naklejke ale ostatnio madas rozdawal i skorzystalem takze mozecie dac np bart-s :wink4:

Opublikowano

wlasnie Azunia... bo od Was mialem dostac naklejke ale ostatnio madas rozdawal i skorzystalem takze mozecie dac np bart-s :wink4

:confused4: no dobra :decayed::wink4:
Opublikowano

Pepin to witaj w nowym klubie skorpionów :) 4 sztuki mamy na start :)

Czasy hmm, mierzyłem elastyczność przy użyciu nowego programu na PDA GPS Performance, zapowiada się dobrze :) jak będzie sucho to będzie więcej pomiarów albo moim sprzętem inne auta przetestuję :)

Opublikowano

vario tech.tak z czystej ciekawosci chcialem zapytac jak sie ten program przeklada do rzeczywistosci.program robiles u rogala wiec wykres od niego w jakims tam stopniu mozesz porownac.jestem ciekaw jak te porownania wychodza.pozdrawiam

Opublikowano

skorpiony, skorpionami, a jakieś rybki są? :rolleyes:

Opublikowano

Powiem tak, przekłamania na liczniku zawsze są ale z GPS raczej jest dokładniej. Co do elastyczności przed virusem to tylko w tyłku czułem, że krzywa była do d. i na 3cim do 100 przy 80 już doła łapał a teraz równo ciągnie. Jedyny sposób porównania to moje auto z madasa autem bo teoretycznie ma taką serię jaką ja miałem. Ewidentnie czuć zmianę po virusie :)

Opublikowano

tak na przyklad ja :hi:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:08_________________________________________________vario tech to musimy kiedys porownac twoj z moim. chociaz ja mam tylko b5 ale wartosci podobne do twoich.

Opublikowano

Azunia a co Rybka jesteś ? madas to rybka i moja żona która nie jest oficjalnie w klubie :)[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:12_________________________________________________ohkyomoon trudniejszego nicka nie było?? to ile Ty masz niutków, że podobne parametry ???

Opublikowano

tak na przyklad ja :hi:

Azunia a co Rybka jesteś ? madas to rybka i moja żona która nie jest oficjalnie w klubie :)

ja jestem rybka i przemek też rybka, niestety młoda lew :rolleyes:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:16_________________________________________________przynajmniej sami nie jesteśmy :decayed:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:17_________________________________________________o, Deszcz jest :hi: