Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> My sie nie czepiamy My podziwiamy
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 i co już wymiękacie widzę powoli :gwizdanie: no co Ty jeszcze nie no mam nadzieje to ja tez jeszcze chwile posiedze
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No to muszę do Ciebie uderzyć na nauki przed-spotowe
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> powiem tak mają pewne obawy .... na początku było to samo ...ale ich poustawiałem jak trzeba Bart-S nie bierz slow madaska na powaznie :naughty:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> bylo minelo... :gwizdanie: moją to się dzielił Musashi chyba z Ivem kto sobie będzie z nią pomieszkiwał a ja niby w kuchni :>
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No to muszę do Ciebie udeżyć na nauki przed-spotowe tylko nie bierz tego do siebie... to tylko zarty :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 00:16_________________________________________________ Madas jak to jest że Twojej żonki tak się nie czepiają :> bylo minelo... :gwizdanie: moją to się dzielił Musashi chyba z Ivem kto sobie będzie z nią pomieszkiwał a ja niby w kuchni :> pamietne czasy
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Oj już ja wiem jak Ciebie ustawić Adaś! :naughty:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No to muszę do Ciebie uderzyć na nauki przed-spotowe do mnie ?? nie ma sprawy sprzętu w domu mam na dwie osoby
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Oj już ja wiem jak Ciebie ustawić Adaś! :naughty: dalesz flaszke i jestem ustawiony :kox:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 do mnie ?? nie ma sprawy sprzętu w domu mam na dwie osoby :mysli:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 do mnie ?? nie ma sprawy sprzętu w domu mam na dwie osoby :mysli: chodzi o ciężary żeby poćwiczył za nim Was zacznie ustawiać
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 KK, a nikusiowi damy karnet na myjkę :> spoko wymyje niunie na zlocik :gwizdanie: moze sie uda troszke odswiezyc juz na spocik
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 KK, a nikusiowi damy karnet na myjkę :> spoko wymyje niunie na zlocik :gwizdanie: moze sie uda troszke odswiezyc juz na spocik a dzisiaj taka brzydka pogoda byla, mam nadzieje za na spocik bedzie ladnie jak ostatnio )
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Felunek zakładasz już czy czekasz jeszcze?
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Felunek zakładasz już czy czekasz jeszcze? dawaj cytaty bo nie wiemy czasem kogo pytasz
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Nic mi nie mów - pół soboty czyściłem auto a wieczorem to tylko modły żeby nie padało! Uff udało się! Sry, pytałem nikusia.
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Felunek zakładasz już czy czekasz jeszcze? nowe aluski dopiero po bukowinie w poniedzialek
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Wy to chociaż na spocik jedziecie a ja będę się musiał z rodziną użerać
Rekomendowane odpowiedzi