Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... wspominała coś o ekspresie do kawy :naughty:

a ubijaczke do piany :gwizdanie: :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

samochodziarz :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 20:53_________________________________________________

Hmmm... wspominała coś o ekspresie do kawy :naughty:

a ubijaczke do piany :gwizdanie: :wink4:

chyba ręczną :polew: :polew: :tongue4:
Opublikowano

Spoko - przywiozę coś za 1,5tyg :naughty:

do klapsa? :mysli:

Opublikowano

mechanik z wyksztalcenia... diagnosta z pracy... a obecnie informatyk :decayed:

Opublikowano

Ohh tylko o jednym... staż po ślubie mamy krótki - niecałe 3 lata, ale łaczny jest niezły - prawie 9 lat. No cóż dobraliśmy się dobrze :wink4:

Opublikowano

No właśnie :naughty:

a jak jeszcze wspomnisz cos o kwiatach to juz wogole bedzie jadla z reki... :wink4:

Nikuś prawisz jak stary żonkoś - nie jesteś czasem wdowiec albo po rozwodzie? :decayed: :decayed: :gwizdanie:

nie :decayed: zwyczajnie znam sie troche na kobietach :gwizdanie:

po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke :co kazdy chlopiec wiedziec powinien"

Opublikowano

Spoko - przywiozę coś za 1,5tyg :naughty:

do klapsa? :mysli:

chyba do sznapsa :naughty:

Opublikowano

no proszę kolega po fachu prawie ja z wykształcenia lakiernik samochodowy :hi: :hi:
Opublikowano

Ohh tylko o jednym... staż po ślubie mamy krótki - niecałe 3 lata, ale łaczny jest niezły - prawie 9 lat. No cóż dobraliśmy się dobrze :wink4:

to niezle... :good: mam kumpla ktory byl z dziewczyna 9 lat... chajtnal sie w zeszlym roku :decayed:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 20:59_________________________________________________

no proszę kolega po fachu prawie ja z wykształcenia lakiernik samochodowy :hi: :hi:

to teraz szukamy blacharza... fantastic jest elektryk i otwieramy firme :decayed: firma INCO - co zarobi to na winko :naughty::polew:

Opublikowano

to niezle... :good: mam kumpla ktory byl z dziewczyna 9 lat... chajtnal sie w zeszlym roku :decayed:

Hmm... może za długo czekał, a może tak miało byc i dopiero teraz będzie miał... "dobrze" :)

Opublikowano

:cool1: samochod dla Bauera? :decayed:

:no: dla Nikusia :evil:

ale w zamysle targetem sa rolnicy :decayed::tongue4:

Opublikowano

to niezle... :good: mam kumpla ktory byl z dziewczyna 9 lat... chajtnal sie w zeszlym roku :decayed:

ale po co biegać aż tak długo z dziewczyną,u nas był łepek co chodził 12 lat i dopiero sie chajtał :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke "co kazdy chlopiec wiedziec powinien"

i nie wie jak przekonac wlasna babe do nowych felg :decayed:

chyba nie czytal :polew:

Opublikowano

Wenti czy to znaczy że w razie W sam sikasz na auto? :>

Opublikowano

Hmm... może za długo czekał, a może tak miało byc i dopiero teraz będzie miał... "dobrze" :)

caly czas mial dobrze :)

Opublikowano

po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke "co kazdy chlopiec wiedziec powinien"

i nie wie jak przekonac wlasna babe do nowych felg :decayed:

chyba nie czytal :polew:

ja swojej nie przekonywałem długo tylko zamówiłem i powiedziałem że będą za 3 dni i finito, trochę była zła ale jej przeszło :wink4:
Opublikowano

ale po co biegać aż tak długo z dziewczyną,u nas był łepek co chodził 12 lat i dopiero sie chajtał :gwizdanie: :gwizdanie:

ja i tak uwazam ze babom po slubie odpierd*** dlatego nigdy sobie nie dam smyczy zalozyc :gwizdanie:

Opublikowano

Wenti czy to znaczy że w razie W sam sikasz na auto? :>

dokładnie stary :good:
Opublikowano

No właśnie :naughty:

a jak jeszcze wspomnisz cos o kwiatach to juz wogole bedzie jadla z reki... :wink4:

Nikuś prawisz jak stary żonkoś - nie jesteś czasem wdowiec albo po rozwodzie? :decayed: :decayed: :gwizdanie:

nie :decayed: zwyczajnie znam sie troche na kobietach :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 20:44_________________________________________________pozatym po slubie takich rzeczy sie juz nie chce :polew: :polew:

po zakupie audi, oprocz ksiazki serwsowej i instrukcji obslugi auta, w schowku znalazl ksiazke :co kazdy chlopiec wiedziec powinien"

Nikuś to chyba było do Ciebie a nie do mnie :tongue4:

Opublikowano

ja i tak uwazam ze babom po slubie odpierd*** dlatego nigdy sobie nie dam smyczy zalozyc :gwizdanie:

w razie w załóż sobie dłuższą żeby nie mogła cię zattrzymać :polew: :polew: