Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2,5 kPLN? za co?

Za wymontowanie połowy samochodu :polew:

to za za wmontowanie drugie 2,5kPLN? :kox:

Mechaniory u Ignasia są znani z montowania części z drugiej ręki :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd :) Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko...

Adaś co z autem?

bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac :) tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:41_________________________________________________

Sry nike ale wyglądaliście na zgraną ekipę i jakoś tak trudno było mi sie przełamać... Dziś już wiem że to był błąd :) Generalnie pupa ze mnie - powinieniem wcześniej na forum WLKP napisać - a przeglądałem tylko...

Adaś co z autem?

nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: :polew: poważnie teraz mówie :cool1:

a teraz popatrzcie co wyprawia... :cool1: istny diabel spamowy :evil:

Opublikowano

Adaś co z autem?

bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac :) tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :>

no ja też tak to odebrałem że się znacie :naughty:

Opublikowano

No to pierwsze lody przełamane, teraz czas na finke :)

A nic nie piszecie czy odgadłem panią Kuredu? :)

odgadles :good:

Opublikowano

nike gdyby nie Vario byłoby cienko... Nie znaliśmy się przed spotem - tyle tylko że przez większość warszawskiej aż do św Marcina ganialiśmy za sobą, a raczej ja za nim (zastanawiałem się czy na spot czasem nie wali). Na spocie podszedł do nas pierwszy - Vario wielki szacun za to :)

Opublikowano

Nikuś nazywaj rzeczy po imieniu ---------POEZJE piszę

Opublikowano

Adaś co z autem?

bylo duzo nowej wiary, wystarczylo podejsc i sie przywitac :) tymbardziej ze vario byl a jego chyba znasz o ile dobrze zrozumialem... :>[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:41_________________________________________________

Adaś co z autem?

nie martw się ...możesz się śmiać ale ja się tak wstydziłem że dopiero po dwóch miesiącach napisałem tutaj :polew: :polew: poważnie teraz mówie :cool1:

a teraz popatrzcie co wyprawia... :cool1: istny diabel spamowy :evil:

LOL jestem w TOP 3 spamerów na dziś - Wooooooohoooooo!

Opublikowano

Adaś co z autem?

a na pierwszym spocie prawie się nie odzywał :kox::decayed:

Opublikowano

nike gdyby nie Vario byłoby cienko... Nie znaliśmy się przed spotem - tyle tylko że przez większość warszawskiej aż do św Marcina ganialiśmy za sobą, a raczej ja za nim (zastanawiałem się czy na spot czasem nie wali). Na spocie podszedł do nas pierwszy - Vario wielki szacun za to :)

aaa cos wspominal... i ze pozniej pojechaliscie gdzies w bok zamiast za nim :decayed:

Opublikowano

Adaś co z autem?

przecież zapraszałem Was do reszty :naughty:

Opublikowano

Adaś co z autem?

a na pierwszym spocie prawie się nie odzywał :kox::decayed:

nie prawie tylko w ogóle ...... :evil: stwierdziłem że smęciarze i postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: :polew: :tongue4:

Opublikowano

Musashi to już było w środku spotu... :)

nike dokładnie - nie wiedziałem że jedzie do KC. Pojechaliśmy tak jak kazało RNS-E - czyli obwodnicą przez Szczecin :) (Państwo Kuredu mają pewnie tą samą wersję navi :decayed:)

Opublikowano

Adas, nie fochaj się na mnie :(

Opublikowano

masakra jacy tu wszyscy byliśmy nieśmiali .... ja w sumie tak na poważnie to byłem od razu śmiały chopak :evil:[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 21:50_________________________________________________

Adas, nie fochaj się na mnie :(

przeciez nie focham się :mysli:

Opublikowano

postanowiłem na następny spot uszykować gadkę :polew: :polew: :tongue4:

i gadki starcza aż do dzisiaj :cool1:

Opublikowano

coś nie pasi kotleś :disgust::evil::tongue4:

Opublikowano

Musashi to już było w środku spotu... :)

nike dokładnie - nie wiedziałem że jedzie do KC. Pojechaliśmy tak jak kazało RNS-E - czyli obwodnicą przez Szczecin :) (Państwo Kuredu mają pewnie tą samą wersję navi :decayed:)

RNS-E w polsce dziala okropnie, nie tak dawno zafundowala mi dodatkowe 14km :disgust::polew:

Opublikowano

ja prawie umarlem ze smiechu z tego jak podeszli tamci a madasek "jest tu jakis cwaniak?"

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a ty synek co cwaniakujesz? :cool1::evil::tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew: