Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Yelo widzę że potężne zmiany planujesz Raczej rozważam I to pewnie nie w tym roku :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Yelo widzę że potężne zmiany planujesz Raczej rozważam I to pewnie nie w tym roku :gwizdanie: a może szarpniesz sie na B6 i wtedy pomyślisz nad poważnymi modami....Musashi chce sprzedać
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 a może szarpniesz sie na B6 Właśnie mam wybór rezać, albo odkładać na B6.Bo na rezanie B6 to fundusze raczej nie starczą w bardzo długim czasie. Na ten sezon planuję pewne zmiany zewnętrzne, ale wszystko wyjdzie w praniu No i klekot nie wchodzi w grę, przynajmniej R4
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to ja zdecydowanie namawiam Was do zakupu B6 :good:
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to ja zdecydowanie namawiam Was do zakupu B6 :good: Tyle, że B6 już nie jest tak trwałe :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to ja zdecydowanie namawiam Was do zakupu B6 :good: Tyle, że B6 już nie jest tak trwałe :gwizdanie: dają radę ...zobacz ilu użytkowników jeździ i nie narzeka
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dają radę ...zobacz ilu użytkowników jeździ i nie narzeka Ja przejechałem 80kkm B5. Co się psuło?Nic bez przyczyny, dosłownie NIC. Szkoda pozbywać się takiego auta :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good:
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 dają radę ...zobacz ilu użytkowników jeździ i nie narzeka Ja przejechałem 80kkm B5. Co się psuło?Nic bez przyczyny, dosłownie NIC. Szkoda pozbywać się takiego auta :gwizdanie: ale w B6 masz tak samo i wygląd i materiały w środku miazga :kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 00:23_________________________________________________ Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good: Witaj Grześ No miazga ....znowu baty dostała Wisła :kox:
Bart-S Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good: Hey Cuber
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Jak tam przed zlotem ? Ekipa gotowa gardła przygotowane
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good: Wisła traci prąd o dawna już niestety, zawsze lubiłem ten klub
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Wisła traci prąd o dawna już niestety, zawsze lubiłem ten klub coooooo :shocked:
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Wisła traci prąd o dawna już niestety, zawsze lubiłem ten klub Ja akurat kibicuje innemy Cracovskiemu klubowi
Musashi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good: dobry wieczor, dziekujemy, a co wygralismy? i z kim?
Madas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrywieczór wszystkim Wpadłem na chwilke pogratulowac zwyciestwa wczorajszego :good: dobry wieczor, dziekujemy, a co wygralismy? i z kim? 0-1 na wypadzie z Wiślakami :kox: puchar polski ...
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Wisła traci prąd o dawna już niestety, zawsze lubiłem ten klub coooooo :shocked: Porównaj wyniki Wisły przez ostatni czas, a kilka lat temu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 0-1 na wypadzie z Wiślakami :kox: puchar polski ... no zagracie z Nami w Finale Cracovia - Lech
Rekomendowane odpowiedzi