Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 mmm... jak tak Was słucham to coraz bardziej mnie kręci... -> "do Rogala" ...tylko boję się że multi tego nie zniesie multi tego nie lubi, to skrzynia do spokojnej jazdy. a naprawa to dyskomfort dla portfela
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 mmm... jak tak Was słucham to coraz bardziej mnie kręci... -> "do Rogala" ...tylko boję się że multi tego nie zniesie multi tego nie lubi, to skrzynia do spokojnej jazdy. a naprawa to dyskomfort dla portfela Dokładnie taką opinię znam - dlatego się boję...
Piechol Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dokładnie, multi dobrze, że w ogóle chodzi bez urazy
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dokładnie, multi dobrze, że w ogóle chodzi bez urazy
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dostać baty od tej Alfy na niecałą długość auta to chyba dobry wynik zależy na jakim odcinku
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Nikuś co tak podglądasz a tak czytam co piszecie zaraz spadam do miasta... a co do multi to juz slyszalem wiele opini ze wszystko tylko nie to... tiptronik ok ale multi badziewo na maksa...
kuredu Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dostać baty od tej Alfy na niecałą długość auta to chyba dobry wynik zależy na jakim odcinku 10metrów
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dostać baty od tej Alfy na niecałą długość auta to chyba dobry wynik zależy na jakim odcinku 10metrów Kiedy jedziesz do Wawy ..znaczy o której Miło Azunna że do nas się uśmiechasz
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Kto ma jechać do Wawy ? Bart-S ? niech pogada z Rogalem co mu doradzi albo odradzi - Rogal jest uczciwy i kitu raczej nie wciśnie[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 12:30_________________________________________________Bart-S i jak tam LEDy wieczorem się prezentują?
Azunia Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przyznac sie! kto mnie ignoruje, bo mam już dwóch! :evil:
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Kto ma jechać do Wawy ? Bart-S ? niech pogada z Rogalem co mu doradzi albo odradzi - Rogal jest uczciwy i kitu raczej nie wciśnie[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 12:30_________________________________________________Bart-S i jak tam LEDy wieczorem się prezentują? Bartek Kuredu jedzie do Wawy ale do rodzinki .....
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Przecież dopiero co wrócił z Wawy no ale musi ponownie jechać...coś tam ma do załatwienia.... Kuredu nie zapomnij rakietki do tenisa !!!
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 AD ROGAL: Hmm może przejadę się tylko po wykres Zobaczymy... Nikuś widzisz tak to już z multi - każdy coś "słyszał"... a zobacz na opinię użytkowników tych skrzyń (np. Diego). Narzekają ludzie którzy kupili autko w którym poprzedni właściciel nie miał pojęcia o użytkowanu multi lub zaniedbał konserwację. W skrajnych przypadkach pojawiają się wypowiedzi "w latach 90 miałem taką skrzynię, totalnie do d****"... no jak można porównywać automaty sprzed prawie 20 lat!!!! Jest jeszcze kwestia pierwszych modeli multi gdzie konstrukcyjnie nie wszystko było dograne - po wyjściu poprawionej wersji trzeba być naprawdę niezłą pupą (albo katem na maxa) żeby zajechać ten rodzaj automata... Ja trafiłem dobrą sztukę, nic się nie dzieje - jeździ się wygodnie. Jest gites - następne też będzie w automacie, tyle że DSG :> No chyba że dostanę zielone światło na S-kę Vario - dzięki, efekt jest za***isty. Chciałem zrobić fotki ale mam tak kiepski aparat że nic nie widać, muszę nad jakąś lustrzanką w końcu pomyśleć ...ale wygląda ślicznie
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Bart-S bardzo mnie to cieszy następny w kolejce madas, hihi ciekawe ile jeszcze A4 wspólnie wyrezamy
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Bart-S bardzo mnie to cieszy następny w kolejce madas, hihi ciekawe ile jeszcze A4 wspólnie wyrezamy noo już nie mogę się doczekać
Rekomendowane odpowiedzi