Adas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Cześć Adas, Madas cześć Bart ....ja tam filmik wczoraj A wbrew pozorom niezły, niezły. Idealny na DK jaki filmik ?
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Cześć Adas, Madas cześć Bart ....ja tam filmik wczoraj A wbrew pozorom niezły, niezły. Idealny na DK jaki filmik ? Kochaj i tańcz... w ramach DK dla żonki
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 coś dużo Was dzisiaj z rana wszyscy ciężko pracują ja np. wstałem z łóżka już...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 coś dużo Was dzisiaj z rana wszyscy ciężko pracują ja np. wstałem z łóżka już... ja myślałem że na uczelni siedzisz i masz przerwę
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 coś dużo Was dzisiaj z rana ale to raczej dobrze...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 coś dużo Was dzisiaj z rana ale to raczej dobrze... bardzo dobrze :good:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 coś dużo Was dzisiaj z rana wszyscy ciężko pracują ja np. wstałem z łóżka już... ja myślałem że na uczelni siedzisz i masz przerwę juz po sesji wiec teraz pol roku wolnego...
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 juz po sesji wiec teraz pol roku wolnego... no dokładnie życie jest piękne muszę się tylko zabrać za pisanie pracy niedługo, ale weny brak
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 juz po sesji wiec teraz pol roku wolnego... no dokładnie życie jest piękne muszę się tylko zabrać za pisanie pracy niedługo, ale weny brak wypij kilka piwek, wypal cos dobrego i wena przyjdzie... w koncu nasze narodowe wieszcze wszystkie swoje dziela pisali na haju :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 juz po sesji wiec teraz pol roku wolnego... no dokładnie życie jest piękne muszę się tylko zabrać za pisanie pracy niedługo, ale weny brak wypij kilka piwek, wypal cos dobrego i wena przyjdzie... w koncu nasze narodowe wieszcze wszystkie swoje dziela pisali na haju :gwizdanie: coś w tym jest... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czesc Bartek [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 09:46_________________________________________________Piechol nie zaczynaj... :polew:
Piechol Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Piechol nie zaczynaj... :polew: przepraszam...
Madas Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 kurcze mam zawiechy od rana...córka marudzi
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 kurcze mam zawiechy od rana...córka marudzi proponuje restart systemu
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 kurcze mam zawiechy od rana...córka marudzi weź pożycz frodo od M , Julka go polubiła
Rekomendowane odpowiedzi