Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 no to Młody się spisał hyhyhy , ja wcinam twarożek z tostami + kakao=pyszka pyszkowa :kox:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czesc Bart-S witam Cie tylko usmiechem bo Ive zaraz znowu rzygnie na widok kapelusza :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:19_________________________________________________i znowu wszyscy zwiali...
Iverson Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Nikuś cisza przed burzą , zaraz sadaM wpadnie i będzie dym
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Nikuś cisza przed burzą , zaraz sadaM wpadnie i będzie dym taka mam nadzieje
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 siema wszystkim [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:56_________________________________________________ Panowie-nowiuśkie tablice już do was jadą [br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:06_________________________________________________Jakaś epidemia czy co,że tak was powymiatało ciekawe czy dla mnie też ,bo wysłałem esa do młodego i na PW ale bez odpowiedzi :mysli: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czesc Bart-S witam Cie tylko usmiechem bo Ive zaraz znowu rzygnie na widok kapelusza :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:19_________________________________________________i znowu wszyscy zwiali... Tak tak, mnie też się rano zjebkę dostało więc odłożyłem na wieszak Siemka wenti
fantastic Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 sadaM chyba nie wpadnie co niektórzy zranili jego uczucia i sie obraził :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 czesc Bart-S witam Cie tylko usmiechem bo Ive zaraz znowu rzygnie na widok kapelusza :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 19:19_________________________________________________i znowu wszyscy zwiali... Tak tak, mnie też się rano zjebkę dostało więc odłożyłem na wieszak Siemka wenti witam i melduje uprzejmie że nastepna a4 B5 została zakupiona dzisiaj ,teraz musze skroić kumpla na spocik do was :good:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 lookam w liste obecnosci i jest... sam on, szef spamer #1 madas powitac wieczorowa pora
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 witam i melduje uprzejmie że nastepna a4 B5 została zakupiona dzisiaj ,teraz musze skroić kumpla na spocik do was :good: dawaj go od razu do nas... :>
wentyl Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Nikuś a mógł byś jakoś sprawdzić czy młody odebrał ode mnie info o tablicy bo nie mam żadnej odpowiedzi od niego i tak sie zastanawiam :wallbash:
nike21 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ej a ja go nie widze bo zwial pewnie w inny dzial Nikuś a mógł byś jakoś sprawdzić czy młody odebrał ode mnie info o tablicy bo nie mam żadnej odpowiedzi od niego i tak sie zastanawiam :wallbash: zaraz do niego zadzwonie...
Rekomendowane odpowiedzi