fantastic Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 bawcie się dobrze koniska - ja spadam spać bo jutro znowu pobudka o 6:55 i tym optymistycznym akcentem pożegnał
Bart-S Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ja pier**** za Wami nadążyć to jest masakra normalnie... bawcie się dobrze koniska - ja spadam spać bo jutro znowu pobudka o 6:55 i tym optymistycznym akcentem pożegnał Dobranoc
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 nie wiem czy ktoś jeździł w grupie większej niż 2-3 auta ... ja już na zloty jeżdżę od kilkunastu i w kolumnie każdy chce nadrobić żeby wyprzedzić/dogonić i to jest niebezpieczne dlatego tez na początku proponowałem drogę przez Łódź czyli mamy 2 pasy prawie do sameogo końca co nie znaczy że to super bezpieczne zatem .... predkosc ustalona i kolejność tez pwoinna byc od razu bo pozniej sie bedzie jeden z drugim wyprzedzal
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 nie wiem czy ktoś jeździł w grupie większej niż 2-3 auta ... ja już na zloty jeżdżę od kilkunastu i w kolumnie każdy chce nadrobić żeby wyprzedzić/dogonić i to jest niebezpieczne dlatego tez na początku proponowałem drogę przez Łódź czyli mamy 2 pasy prawie do sameogo końca co nie znaczy że to super bezpieczne zatem .... jeździłem w grupie 6-7 aut nad morze i wiem że ciężko jechać z dużą prędkością ..... więc nie ma co panikować 60-70 km/h to też dobra prędkość żartuje ale myśle że 110-140 to będzie to ....
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 bawcie się dobrze koniska - ja spadam spać bo jutro znowu pobudka o 6:55 i tym optymistycznym akcentem pożegnał do jutra fan [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 23:47_________________________________________________ nie wiem czy ktoś jeździł w grupie większej niż 2-3 auta ... ja już na zloty jeżdżę od kilkunastu i w kolumnie każdy chce nadrobić żeby wyprzedzić/dogonić i to jest niebezpieczne dlatego tez na początku proponowałem drogę przez Łódź czyli mamy 2 pasy prawie do sameogo końca co nie znaczy że to super bezpieczne zatem .... predkosc ustalona i kolejność tez pwoinna byc od razu bo pozniej sie bedzie jeden z drugim wyprzedzal to moze se numerki ponaklejamy na auta :polew:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 bawcie się dobrze koniska - ja spadam spać bo jutro znowu pobudka o 6:55 i tym optymistycznym akcentem pożegnał tzrymaj się i załatw jutro z Jarkiem
Yelo Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 kolejność tez pwoinna byc od razu Ja mogę jechać za mackomem w tunelu, będę miał lepsze przyspieszenie i mniejsze spalanie
Bart-S Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Nike pamiętasz jeszcze xywkę kolegi od srebrnego sedana B6 1.9? - rozmawialiśmy o nim w tygodniu...
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Nike pamiętasz jeszcze xywkę kolegi od srebrnego sedana B6 1.9? - rozmawialiśmy o nim w tygodniu... emperorek [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________ ja mogiem jechać za jakąś ładną panią jakby Weronika miala prawko to mogbys usiasc za nia na tylnej lawce :polew:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Nike pamiętasz jeszcze xywkę kolegi od srebrnego sedana B6 1.9? - rozmawialiśmy o nim w tygodniu... emperorek dokładnie ...był nawet dzisiaj ....
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Nike pamiętasz jeszcze xywkę kolegi od srebrnego sedana B6 1.9? - rozmawialiśmy o nim w tygodniu... emperorek dokładnie ...był nawet dzisiaj .... byl byl... nawet wentyl z nim gadal o chipie w geko... 1200zl i z 1.9 130/300 ma 180/400 :gwizdanie: :evil:
kuredu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Poza tym mam antyradar, a na drodze od łodzi stoi co 5km pucha i nie mam zamiaru hamowac przed każdą , a z antyradarem nie ma potrzeby i mówie serio bo to działa, jak nie bede hamował znaczy sie pucha pusat i mozna jechac
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 po bukowinie ucichniecie pewnie po bukowinie sie dopiero rozkreci [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 23:56_________________________________________________my caly czas do przodu [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 23:57_________________________________________________ Poza tym mam antyradar, a na drodze od łodzi stoi co 5km pucha i nie mam zamiaru hamowac przed każdą , a z antyradarem nie ma potrzeby i mówie serio bo to działa, jak nie bede hamował znaczy sie pucha pusat i mozna jechac jedziesz pierwszy
Yelo Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Poza tym mam antyradar, a na drodze od łodzi stoi co 5km pucha i nie mam zamiaru hamowac przed każdą , a z antyradarem nie ma potrzeby i mówie serio bo to działa, jak nie bede hamował znaczy sie pucha pusat i mozna jechac Lepiej, dodatkowo jak będzie pełna pucha, to na CB dasz cynka
Rekomendowane odpowiedzi