kuredu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 szerokości i ostrożności ,żebyście cali zajechali i wrócili kurde jade pierwszy wiec życzę wam tym z tyłu żebyście mi w tyłek nie wjechali ja w zaden tylek nie mam zamiaru wjezdzac no chyba że dopiero w bukowinie
nike21 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 szerokości i ostrożności ,żebyście cali zajechali i wrócili kurde jade pierwszy wiec życzę wam tym z tyłu żebyście mi w tyłek nie wjechali ja w zaden tylek nie mam zamiaru wjezdzac no chyba że dopiero w bukowinie to jeszcze sie musi jakis zacny kobiecy tylek znalesc
blind1 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 milej zabawy koledzy i uwazajcie na tylek kuredu
kuredu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 szerokości i ostrożności ,żebyście cali zajechali i wrócili kurde jade pierwszy wiec życzę wam tym z tyłu żebyście mi w tyłek nie wjechali ja w zaden tylek nie mam zamiaru wjezdzac no chyba że dopiero w bukowinie to jeszcze sie musi jakis zacny kobiecy tylek znalesc jak to się mówi , ślepej kurze tez sie ziarno trafi, więc tak czy siak coś Ci się musi trafić
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 jak to się mówi , ślepej kurze tez sie ziarno trafi, więc tak czy siak coś Ci się musi trafić haj ! jak się macie ziomalowie - może ktoś coś szybko powie joł joł hej Fan[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 19:35_________________________________________________a chyba cie dzis widzialem jechałes moze koło 14.30 w strone winograd niestety to nie ja - może wczoraj mnie widziałeś bo sie panoszyłem po poznaniu z niejakim M i M i K i laskami M
Pawel_Poznan Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ide sie glebnac do wyrka wiec dozobaczenie niebawem a reszcie za pare dni
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ide sie glebnac do wyrka wiec dozobaczenie niebawem a reszcie za pare dni branoc panie
nike21 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ide sie glebnac do wyrka wiec dozobaczenie niebawem a reszcie za pare dni tez zmykam... trzeba sie troche kimnac... [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________do zobaczenia jednym jutro innym po weekendzie
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ide sie glebnac do wyrka wiec dozobaczenie niebawem a reszcie za pare dni tez zmykam... trzeba sie troche kimnac... [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________do zobaczenia jednym jutro innym po weekendzie Nikuś jakby co to ja w jedną strone mogę cie poratować - z powrotem to nie licz na mnie bo bede Do zobaczenia za 7h
kuredu Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ide sie glebnac do wyrka wiec dozobaczenie niebawem a reszcie za pare dni tez zmykam... trzeba sie troche kimnac... [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________do zobaczenia jednym jutro innym po weekendzie Nikuś jakby co to ja w jedną strone mogę cie poratować - z powrotem to nie licz na mnie bo bede Do zobaczenia za 7h za jakie 7h za 6,24
fantastic Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 No to ja też już spadam -czymajta się
Piechol Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 szerokiej drogi wszystkim wypijcie nasze zdrowie
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 szerokiej drogi wszystkim wypijcie nasze zdrowie dziękujemy serdecznie ....oczywiście że wypijemy
Piechol Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Patryk a Ty nie jedziesz, nie? bedę miał z kim gadać na Spotach Poznańskich
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Patryk a Ty nie jedziesz, nie? bedę miał z kim gadać na Spotach Poznańskich nie jade właśnie się miałem pytać kto nie jedzie żeby było do kogo ryja otworzyć [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:19_________________________________________________Zawsze możesz wpaść na spoty żuławskie
Piechol Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 coś czuje, że w akcie desperacji odwiedzę wszystkie nowe posty jakie się pojawią przez cały weekend
Rekomendowane odpowiedzi