duluki Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 kumpel fanty i sprite to Coca-Cola widać że tylko ścierwo pijecie i niewiecie co jest czym [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 13:15_________________________________________________ kumpel fanty I sprita jebłem Ive zapieprzaj do KFC bierz 4 duże kubełki wpadaj na imprę
Pepin Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Mlody czym wiosennie pomykasz .. ja mam Pasata niebieski metalik .. a jaki mam profil w oponkach 28" pasuje do auta Twojego .. i jeszcze z baranem PS. W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Sianowska, Słupska, Szelagowska, Armii Poznań, Morasko, Strózyńskiego, Gnieźnieńska, Lechicka, Al. Wielkopolska, Dąbrowskiego oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 witajcie poeci ja lece trochę na rowerku pośmigać :> zamieniles A4 na brytyjska wersje hondy? takich nie lubię [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 14:28_________________________________________________ Mlody czym wiosennie pomykasz .. ja mam Pasata niebieski metalik .. a jaki mam profil w oponkach 28" pasuje do auta Twojego .. i jeszcze z baranem ja mam kellysa z przebiegiem 220km kupiłem sobie w zeszłym roku na zakończenie sezonu
fantastic Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 PS. W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach: Sianowska, Słupska, Szelagowska, Armii Poznań, Morasko, Strózyńskiego, Gnieźnieńska, Lechicka, Al. Wielkopolska, Dąbrowskiego oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie. w jakim celu ? czyżby rozbudowy dróg ?? :mysli:
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 w jakim celu ? czyżby rozbudowy dróg ?? :mysli zbierają by łatać dziurę budżetową
fantastic Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a tak z innej beczki tom czy ten spot w niedziele aktualny ? :mysli:
Iverson Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a tak z innej beczki tom czy ten spot w niedziele aktualny ? :mysli: jutro o 16.00 KC , info w 1 poście , ??
fantastic Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a tak z innej beczki tom czy ten spot w niedziele aktualny ? :mysli: jutro o 16.00 KC , info w 1 poście , ?? nie zauważyłem
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 otrzymasz nagane ale na piśmie narazie nie wiem [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 15:40_________________________________________________ dziś chyba zrobimy z Kolą otwarcie sezonu grilowego kto to Kola ? kumpel fanty I sprita :nabijasie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 15:43_________________________________________________ Mlody czym wiosennie pomykasz .. ja mam Pasata niebieski metalik .. a jaki mam profil w oponkach 28" pasuje do auta Twojego .. i jeszcze z baranem ja mam kellysa z przebiegiem 220km kupiłem sobie w zeszłym roku na zakończenie sezonu moj to mongoose hilltoper, 26`,
Adas Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 dzisiaj w nocy zegarki przestawiamy ? :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 dzisiaj w nocy zegarki przestawiamy ? :gwizdanie: nooo
Musashi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 dzisiaj w nocy zegarki przestawiamy ? :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 dzisiaj w nocy zegarki przestawiamy ? :gwizdanie: szybciej kolacja będzie
Rekomendowane odpowiedzi