Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja tam jeszcze powalczę Mam tu kompa do złożenia...
Bart-S Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie no koniec tej walki na dziś - system mogę postawić jutro, ważne że graty poskładane i padaka się podnosi Dobranoc!
wentyl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry z samego rańca ......POBUDKA :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :hi:
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 DJ Kris:"Pooobuuuudkaaaaa Pooooozzzznnnnaaaaaaaaaaańńńńń...."
blind1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 milego dnia kolega i kolezanka zycze
Pepin Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie no koniec tej walki na dziś - system mogę postawić jutro, ważne że graty poskładane i padaka się podnosi to prawie tak jak u mnie .. znajomy chcial to kupiłem i składam .. z ENGTX285 GeForce GTX 285 1GB DDR3 na pokładzie .. ta grafika kosztuje więcej niż ja na komputer bym wydał w całości
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc wszystkim jakie samopoczucie w piatkowy poranek? :>
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc wszystkim jakie samopoczucie w piatkowy poranek? :> siema głowa boli po studenckim czwartku
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czesc wszystkim jakie samopoczucie w piatkowy poranek? :> siema głowa boli po studenckim czwartku hmm a co to bol glowy? bo juz nie pamietam...
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co to bol glowy? bo juz nie pamietam... to fajnie masz ja już też dochodzę do ssiebie po zimnym prysznicu i kawcę
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a co to bol glowy? bo juz nie pamietam... to fajnie masz ja już też dochodzę do ssiebie po zimnym prysznicu i kawcę strzel piwko... nic nie pomaga na drugi dzien jak zimne piwko zadna malsanka ani woda po ogorach dobry trzy bobry [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 09:40_________________________________________________ aloha ludki z zachodu witamy Pana z centralno-poludniowej Polski :>
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 haj pany ! piękny poranek mamy - możed by tak wyjść na spacer...... ......do sklepu po bronisława
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 aloha ludki z zachodu aloha ludku z kresów
Bart-S Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie no koniec tej walki na dziś - system mogę postawić jutro, ważne że graty poskładane i padaka się podnosi to prawie tak jak u mnie .. znajomy chcial to kupiłem i składam .. z ENGTX285 GeForce GTX 285 1GB DDR3 na pokładzie .. ta grafika kosztuje więcej niż ja na komputer bym wydał w całości Pepin ja ze swojej strony nie widzę sensu pakowania się w takie grafy - nie lepiej kupić z głową coś z zajebistą proporcją ceny do wydajności? Propozycja ATI (dość wiekowa już zresztą) jest cały czas ciekawa - 4850 lub 4870 i wszystko śmiga jak trzeba, max detale, hi-res. Wydatek rzędu 600zł. Jeśli resztę sprzętu dobierzesz pod tym kątem - wyjdzie naprawdę fajna jednostka za jakieś 2,5k. Nie ma sensu przepłacać za nowinki
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 siemka wszystkim jadę na zakupy z żoną bo nic w lodówce nie mamy .... forum nas wykończy :gwizdanie: :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi